Saturday, July 21, 2012

5 Trinn for å få tilbake sammen med din Ex: en forsiktig tilnærming for å komme tilbake sammen

Få dumpet er en fryktelig opplevelse, og lære hvordan du får tilbake sammen med din ex kan virke som det eneste som teller. Ta en pust i bakken og bruk 5-trinns-tilnærming som er beskrevet i denne artikkelen for å få tilbake sammen med din ex.


Den første og viktigste tingen å gjøre etter at du har blitt dumpet er å ta en pust i bakken. Det kan føles som handler umiddelbart for å få tilbake sammen er kritisk, men fungerende fra følelser uten å tenke klart og følge en plan er en dårlig idé. Du og din ex trenger begge tid til å avkjøle seg fra uansett argumenter og problemer du har hatt. Du både trenger plass akkurat nå hvis du noen gang kommer til å komme tilbake sammen. Ta minst et par dager, men lenger er bedre. En uke fra hverandre, inkludert ingen telefonsamtaler eller tekstmeldinger til hverandre, gjør underverk. Når du snakker med din ex igjen på slutten av uken, kan det hende at både av du har avkjølt av og at en lite plass var alt du nødvendig for å løse problemet.


Det andre trinnet er å kontakte din ex. Det kan fremdeles være vondt følelser eller uløste problemer som må håndteres hvis du ønsker å være et par igjen. Den første telefonsamtalen etter din "break" fra hverandre er en kritisk tid til å oppdage hvordan din ex er følelsen. Starte en samtale i en beskyttende måte. Være ekte og oppriktige som du spør hvordan de har vært. Spør om deres familie, venner, skoleprosjekter og hobbyer. Når du har opprettet en slags tonen for samtalen, kan du begynne å finne ut hva den beste måten å få tilbake sammen er.


Det tredje trinnet er å la din ex vet hva du føler. Start med en enkel (men ikke nedlatende) uttalelse om hvordan du føler deg. Noe korte og til poenget, slik som "Jeg har savnet hørsel du fortelle meg om dagen" eller "Det er godt å høre stemmen din igjen" er perfekt.


Fjerde, forsiktig spørre om det var noe spesielt som forårsaket breakup, og hvis det er noe du kan gjøre for å gjøre opp for det. Selvfølgelig breakup var ikke 100% din skyld; det tar to personer å bryte opp. Men tar et første skritt og sier "I 'm sorry" siste vil bløtgjøre din ex hjerte og bevege deg mot avstemming.


Sist av alle, er det best at denne første samtalen ikke vare for lenge. Ikke Tving spørsmålet om å få tilbake sammen. Det beste å si er noe sånt som, "denne uken er veldig opptatt men jeg vil snakke med deg når helgen kommer" eller "jeg går på ferie til søndag. Kan jeg snakke med deg når jeg kommer tilbake? " Dette gir din ex gangen ramme for å forvente og lar dem vet hvor lenge de har å tenke på deg til å snakke med deg igjen.


Denne milde 5-trinns fremgangsmåten er virkelig den beste måten å få tilbake sammen med ex. respekterer din ex plass og deretter planlegge nøye hva du vil si, og hvordan vil du si det under første samtalen er nøkkelen i å få tilbake sammen

1 comment:

  1. Ekte Kjærlighet Stave Caster Dr. Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velhavende staver, Beskyttelsesformer, fruktbarhetstasting. Kontaktinfo
    (Email: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +2348155425481)

    ReplyDelete