Thursday, July 26, 2012

Fremgangsmåten For når skilsmisse eller separasjon begynner: Part Two

Disclaimer: Jeg er ikke en advokat og gjøre ikke gi juridisk rådgivning. Noe i denne artikkelen er for opplysende hensikt bare.


Family law er forskjellig fra land til land, men det er nok likheter som informasjonen her skal gjelde.


TRINN 3: ADVOKAT-UP


Du har blitt servert og innkalt til å svare på protestskriv eller klage arkivert for skilsmisse. Det er ikke et dårlig tidspunkt å tenke på rådgivning eller beholde en advokat på dette punktet. Du bør ikke sette dette av til siste øyeblikk. Husk at du bare har en viss mengde tid til å svare og nå klokken tikker.


I denne dag-i-alderen tror jeg alle vet noen som har vært skilt og mange kjenner flere. Ber deg venner, familie eller andre arbeidstakere som de pleide. Ring rundt til alle advokater du kjenner personlig og be om henvisninger. Organiser dine spørsmål og relevant informasjon du ønsker advokat å vite, og skrive det ned å ta til møtet.


Hvis etter møte med din advokat du ikke er komfortabel med hans tilnærming eller bare ikke liker hans slips, se etter en annen. For mange mennesker forholde seg at deres advokat var eller gjorde en dårlig jobb i din representasjon. voks opp! Det er din skyld Hvis du beholder noen på lønn som du føler deg ikke fungerer i din beste interesse.


TRINN 4: INGEN PENGER


Hva skjer når en ektefelle verk, og den andre ikke? Et ord av advarsel. Den virker ikke bør være sikker på at det var ikke fordi de var bare lat. Domstolene misbillige på dem som er i stand bodied og bestemmer deg for ikke å produsere inntekt. Den arbeidsledige ektefellen kan arkivere en bevegelse for et advance belønning til betale advokater avgifter.


Dette er å holde ting som selv som mulig og å hindre arbeidsledige ektefelle utnyttet lovlig ved en rik og velstående ektefelle. Du vil måtte delta på en midlertidig høring. Noen ganger er disse midlertidige hearings er nyttige til å be om midlertidige varetekt, midlertidige barnet støtte, bruk av visse egenskaper, spousal støtte (alimony), forsikringsdekningen, SUONI DELLE DOLO rettigheter, osv.


TRINN 5: TID TIL Å REFLEKTERE


Når du når dette punktet, stopper juridiske systemet alt. Dette kalles en "venter perioden". Det varierer fra stat til stat før skilsmissen blir endelige. Denne perioden gir begge ektefeller tid å justere til nye lever ordninger, kanskje nye omgivelser, nye følelser og situasjoner.


Retten ønsker å sikre at begge parter er sikker på om deres beslutninger før den endelige skilsmisse resolusjon er signert og alle sprsmlene. Her er din siste sjanse: vil du lagre dette ekteskapet? Kan dette ekteskapet lagres? Kan du regne ut alt til begge parter tilfredsstillelse og unngå en prøveversjon? Er mekling den eneste måten å utarbeide forskjeller? Barn tilstrekkelig tilbys? Det har vært mange spørsmål, hvorav mange er allerede besvart, men domstolen likevel gir både mennesker tid til å tenke ting.


Du skal arbeide med din advokat å ta den neste fremgangsmåten som er basert på svar og beslutninger.

2 comments:

  1. Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der bryder op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage tigger om at acceptere hende tilbage. så hvis du har brug for hans hjælp i et forhold eller ægteskab problemer kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller WhatsApp ( +2348104102662 ). Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete
  2. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete