Thursday, July 5, 2012

Vinne tilbake kjæreste - hvordan du kan vinne din kjæreste tilbake

Å være forelsket er en av de beste følelsene i verden. Men når kjærlighet blir syrlige, det virkelig stinker.


Brutt hjerter har fått til å være en av de vanskeligste tingene noensinne å håndtere, og når du har brutt med noen du var virkelig og dypt forelsket, blir det enda vanskeligere å håndtere.


Hvordan du vinne tilbake kjæreste når du ikke kan selv ting rett fordi pause opp har forårsaket så mye smerte? Her er tre ting å komme i gang.


1. Unngå desperat virkemåten.


Uansett grunn når vi føler lav og ned og ut, vi også kommer over som desperat. Det er helt greit å føle deperate, men ikke veldig godt å virk desperat.


Her er noen av de vanlige tingene folk gjøre for å gi av en "desperat" vibe.


-La 20 (eller flere) tekster om dagen.
-La flere talemeldinger.
-Vis opp der sin kjæreste kommer til å være
-Søppel snakke sine ex til venner og familie


Hvis du allerede har gjort noen av disse tingene... bekymre deg ikke, kan du fremdeles lagre forholdet. Bare sørg for å stoppe nå. Hvis du ikke har gjort noen av disse tingene... bra for deg og holde det opp.


2. Gjør ting å inspirere selvtillit tillit.


En av grunnene til at så mange virk desperat etter en pause opp er fordi bryte opp kan virkelig spise unna på din tillit. Det er vanskelig å opptre som en normal person når ditt hjerte er ødelagt.


For å vinne tilbake kjæreste selv om du trenger tillit.


La meg stille deg et spørsmål. Hvor mange mennesker vet du som er virkelig tiltrekkes desperat, trengende kvinner? Jeg vet ikke alle meg selv. Så det du trenger er å gjøre portrettere ting som hjelper deg med å en trygg bilde.


Jeg finner at få håret ferdig, får en manikyr, eller kjøpe en ny utstyr-hjelp. For meg, dans hjelper også mye. Hakke noe du liker og gjøre det. Det vil hjelpe deg å bli mer trygg på deg selv, og det er ingenting mer attraktive enn en trygg kvinne. Din ex kjæreste oppsikt. Vise ham at du er awesome.


3. Være grasiøs om pause opp.


Det er så lett å spille skylden spillet når det gjelder håndtering av splitsville. Du må unngå dette. Den enkleste Vinn tilbake kjæresten, er spesielt hvis pausen opp var stygg, å være fint om det. Det er ikke alltid lett, men når han er tilbake i armene vil det være verdt det.


Jeg vet dette høres rart, men hvis du fortelle din kjæreste at breakup var en god idé, og at du gjør veldig bra på egenhånd nå, vil du ta ham av vakt. Han vil begynne å tenke på deg i en helt annen måte. Det er utrolig hvor godt dette faktisk fungerer.


Jeg sier ikke at vil være den enkleste tingen for deg å gjøre, men det virkelig fungerer godt, og du vil finne at din kjæreste kan bare gi deg en samtale tilbake ut av det blå.

No comments:

Post a Comment