Wednesday, July 11, 2012

Healing et sønderknust hjerte: måter å helbrede knust hjerte når You�re kjærlighet forlater du

Det er par ting i livet mer vondt enn å bli dumpet og leter etter råd om helbredelse et sønderknust hjerte. Du kan ha sensed breakup kommer, eller den kan ha komme som en fullstendig overraskelse til deg. Uansett hvordan det skjer, er plukker deg opp og dusting selv vanskelig, men ikke umulig å gjøre.


Relasjoner er stor, men få dumpet er forferdelig. Du føler deg nummen og sjokkert først, og som dagene gå på virkeligheten begynner å satt. Du kan ha problemer med å konsentrere seg, og du kan føle at du har mistet interesse for ting du tidligere likte gjør. Det kan føles som alle rundt deg lykkelig er inngått samarbeid, og du er eneste som er alene.


Til tider som dette er det avgjørende å stole på dine venner. Vennene dine har alltid vært der for deg, og du trenger dem nå mer enn noensinne. Kanskje har du neglisjert dem litt mens du har vært dating din ex, men du må be om unnskyldning og henge med dem på nytt. Det er styrke i tall, og bare hengende ut sammen som en gruppe vil gjøre du føler deg bedre enn å bo hjemme helt alene.


Healing et sønderknust hjerte, kan dette bety at du trenger å uttrykke følelser. Avhengig av situasjonen, vil du sannsynligvis har uløste følelser til sinne eller tristhet igjen fra breakup. Du må kanskje bare å si adjø. Men nettopp fordi din ex er ikke det betyr du ikke kan uttrykke følelser. Du kan skrive dem ned og kaste dem i peisen, snakke med din beste venn eller bare envision din ex sitter foran deg som du forklare dine følelser, og si farvel. Hva hjelper deg, gjøre det. Men ikke bo lenge på dine følelser. Siste er forbi, og du vil komme gjennom den og gå videre.


Fleste har problemer etter en pause fordi de ikke vet hva de skal gjøre med seg selv i alle fritid de plutselig har. I stedet for å henge ut med signifikante andre, kan du nå har masser av tid til deg selv. Hvorfor ikke gjøre noe konstruktivt med ekstra tid? Lær en ny ferdighet eller ta opp en ny hobby. Gjør et mål for deg selv, og hold deg til den. Om du vil lese mer, lære et nytt språk, øvelse eller start opplæringen for en sport, nå er en perfekt tid å gjøre det.


Healing et sønderknust hjerte ikke skje over natten. Det vil ta tid, og du vil ha gode dager og dårlige dager på veien til utvinning. Selvfølgelig synes din pause opp særlig smertefull nå, når sårene er fortsatt fersk. Men tro det eller ei, når du ser tilbake i fremtiden du vil ikke føle så forferdelig. Det kan hende du selv kunne se tilbake på erfaringene og være glad for hva det lærte du om livet og deg selv. Den gode nyheten er at folk er svært hardfør, og du kan starte mot helbredelse et sønderknust hjerte i dag.

1 comment:

  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete