Friday, July 6, 2012

Hvordan du kan vinne ham tilbake

Noen ganger er det vanskelig for jenter som har nylig brutt opp med sine kjærester til å komme videre med livet. De fleste av dem, spesielt de som virkelig elsket sine kjærester og har svært spesielle minner med dem, vil komme tilbake sammen med sine ex-kjærester og vil starte på nytt. Hvis du er som disse jentene, og du vil ha tips om hvordan du kan vinne ham tilbake, så er denne artikkelen for deg. Les videre for å få noen tips om hvordan du kan vinne ham tilbake.


Analysere ditt forhold og årsakene til din pause opp. Spør deg selv hva Hovedproblemet er i ditt forhold. Hvis du tror grunnen til hvorfor du blakk er rettes du fortsatt kan stå en sjanse til å få ham tilbake.


Kontroller at du fortsatt elsker fyren. Ikke bare vil ham tilbake fordi du er vant til å ha noen ta deg ut på datoer eller sende deg gaver eller ringer deg. Kontroller at du ønsker din ex-kjæresten tilbake, ikke bare ideen av har en kjæreste.


Husker du første gang du møtt? Kan du huske hvordan du liksom var på den tiden? Være den personen igjen. Ikke prøv å endre mange ting om deg selv hvis du tror det vil gjøre ham glad. Endre fordi du vil ha den for deg selv. Men hvis du kan, prøver å holde disse egenskaper eller egenskaper som han falt forelsket i.


Vær ikke bitre og clingy. Gjør deg selv utseendet god. Ikke mope. Forbedre deg selv i stedet. På denne måten vil han innser hva han bare la gå, og vil komme til å gjennomgå tilbake til deg.


Du har delt mye fordi du har minner som du har bygget rundt ditt forhold. Bruk disse minnene til din fordel. Kan du huske antrekk du hadde på seg at han virkelig likte og complimented du på det? Eller du kan også starte en lys samtale som starter med "Kan du huske...". Dette vil gjøre ham føler nostalgisk, og han vil huske alle de gode tingene som du har delt.


Ikke prøv å gjøre ham sjalu ved å trykke på hans venner. Det er et lite slag for enhver mann. Det vil skade hans stolthet og vil ikke noe å gjøre med deg. Gutta ønsker noen som streker sine egos. Du kan prøve å gjøre ham tror ved å være mystiske og uten å bli for åpenbart. Du kan for eksempel si du er opptatt siste med så mye ting skjer med livet selv om sannheten er du sitter foran telefonen, venter hans kall.


La ham få vite i en ikke så opplagt slik du vil at ham tilbake. Slipp et hint eller to når du snakker til ham. Hvis du ikke gjøre noe og la det til tilfeldighetene, vil han være din ex-kjæresten evig. Gjør overgangen.


Det er mange tips om hvordan du kan vinne ham tilbake. Dette er bare noen av dem. Viktigste er å være elskelig og ønskelig selv og være trygg. Du bør gjøre ham ønsker du tilbake også.

1 comment:

  1. Lagre forholdet ditt, og har dem blitt håpløst forelsket i deg igjen. Kast en kjærlighetsformulering for å gjenerobre hjertet deres - Prøv det, det er absolutt verdt det! Klienter i 95 land. Sikker online bestilling. I virksomhet siden 1980. Money Back Garanti.
    Pengesprell - (whatsapp +2348155 425481
      Templeofanswer@hotmail.co.uk)

    ReplyDelete