Saturday, July 14, 2012

Få kjæresten din tilbake med verdighet

Få kjæresten din tilbake etter en dårlig pause opp er ikke en lett oppgave. Det er en masse skade, smerte og enda litt harme etter en breakup, spesielt hvis du ikke forventer at det.


Når du prøver å få kjæresten din tilbake kan du tror du trenger å gå ned på hendene og kne og tigge henne å komme tilbake. Du kan tenke at du har å redusere deg selv og miste din stolthet. Men det er ingen grunn for deg å belittle deg eller skade du stolthet i å få kjæresten din tilbake.


Hvis du ble kastet, det var nok til å skade slik du ser på deg selv. Og hvis du var den å bryte opp med henne, og nå føler det var stor feil, det er ikke lett å innrømme du skrudd opp, og nå måtte be om hennes tilgivelse.
Det er ikke noe galt i bekjenne du har gjort en feil, og det faktisk viser din styrke av karakter, jeg ikke vil foreslå tigge eller går ned på knærne. Fordi hvis du ikke kan vise at du har selvtillit respekt hvordan vil hun respektere deg?


Hvis hun var den til å bryte opp, tror tilbake i tid for å huske hva trakk henne til deg i utgangspunktet?
Var det din vidd? Eller lang håret og gitar?


Reignite som brann som fikk henne til deg i første omgang. Bli synlige for henne med de samme egenskapene som tiltrakk seg henne. La henne se at du er samme person som hun falt i kjærlighet med én gang. Hvis hun ikke legge merke til du, noen andre kan bare, og som kanskje ikke er ille enten.


Hvis du har slått opp med henne, og du har innsett det var en feil, kan du la henne vite at. Fortelle henne eksplisitt hva skjer fra dette punktet er OK med deg. Du ville bare la henne få vite at du har gjort en stor feil, og de er trist for å skade henne. Be om tilgivelse, og mener det.


Det neste trinnet er avgjørende. Ikke spør henne til comeback til deg. Ikke Vis at du desperat nød henne. Desperasjon er uromantisk og helt unattractive. Du bør også fortelle henne at du ønsker at ting hadde jobbet på en annen måte. Dette vil sette ballen i hennes domstol. La henne gjøre neste trekk.


Jeg er en stor tro på å følge mitt hjerte. Hvis ditt hjerte sier hun er den som du elsker, bør du vinne henne tilbake. Trikset er å engasjere henne og gjøre det ser ut som hun er forfølge deg. Gjøre henne ønsker deg, på nytt.


Dette er det typiske trinnet der fleste mislykkes. Konvensjonelle visdommen vil ikke hjelpe din i forsøk på å få jenta. Så trenger du å lære Ninja stil taktikk (finnes på http://howto-getexback.com) å få henne tilbake igjen. Spare mye av hjertet verke, og ikke ta ett skritt før du får høyre råd. Du vet at du fortjener å bli med din elsker så hvorfor ikke Sørg for at du gjør det riktig?

No comments:

Post a Comment