Monday, July 16, 2012

Den beste måten å få tilbake sammen: enkelt mest effektive teknikk For å komme tilbake sammen

Hvis din verden har blitt slått opp ned ved en uønsket eller uventet breakup, må du lære den beste måten å få tilbake sammen. Komme tilbake etter en breakup er tøff, men ikke umulig.


Det første du må huske er at breakups ikke er skrevet i stein. Ingensteds står det at et par som har delt opp ikke kan komme tilbake sammen igjen. Bare fordi du har offisielt brutt betyr ikke at det er nødvendigvis over.


I noen tilfeller kan du ikke vil prøve å få din ex tilbake. Hvis relasjonen involvert juks eller typer misbruk inkludert fysiske, følelsesmessige eller verbale misbruk, glem dine ex og gå videre. Er du bedre uten dem. Men hvis din breakup skjedd, som de fleste breakups gjør, på grunn av omstendigheter som hva de var, du kan sikkert prøve å få din ex tilbake.


Ta litt tid av fra forholdet. Ta en mental ferie fra forholdet og fra din ex. Du både trenger tid fra hverandre. Dette vil være en rensing periode hvor du kan avkjøle seg og vurdere dine følelser for hverandre for dere begge. Det kan selv slå ut at din ex savner du så mye som du savnet dem i denne perioden av separasjon.


Etter at du har hatt nok tid fra hverandre som du kan tenke rasjonelt breakup, er du sannsynligvis klar å kontakte din ex igjen. Første samtalen bør være korte men positiv. Du bør etablere vennlig kommunikasjon og vise gjennom dine ord og tonen i stemmen som du fortsatt omsorg og vil arbeide med en ny relasjon. Ikke gå over med blomstrende erklæringer om dine følelser, men presist staten hvordan du føler og gjøre det klart at du ønsker å være et par igjen.


Dette er den beste måten å få tilbake sammen. Spille spill eller strutting rundt prøver å gjøre hverandre sjalu er bare bortkastet tid. Være ærlig, enkel og oppriktige. Tillat deg selv og din ex, tilstrekkelig tid til å tenke det gjennom, og ikke rush å bli et par på nytt. Du må kanskje være venner for en stund først å gjenoppbygge tillit som er nødvendig for et godt forhold, men det er OK. Hvis du ønsker et solid forhold med denne personen, er du i det for lang hale allikevel.


Når du er sammen, må du kontrollere at du er både gleder sammen istedenfor tilbake. Ikke la det siste diktere din fremtid som et par. Vet at du kan ha et utmerket forhold uansett hva skjedd før. Det faktum at du brøt opp en gang en tid, ikke har noe å gjøre med din fremtidige lykke. Tror at med hele ditt hjerte og forplikte deg til å gjøre ditt forhold arbeide denne gangen. Vil du lære fra tidligere feil og det vil være bedre denne gangen rundt. Etter å ha mistet hverandre én gang, vil du sette pris hverandre mer nå.


Nå som du har lært den beste måten å få tilbake sammen, hva venter du på? Kanskje tenker din ex du akkurat nå.

No comments:

Post a Comment