Sunday, July 15, 2012

Hvordan komme Ex-kjæreste tilbake etter et år-tiltrekke henne

Hvordan komme ex kjæreste tilbake etter et år er forskjellig fra prøver å få tilbake en kjæreste du rettferdig blakk opp med. Siden forholdet endte det har vært et år, men sjansene er at hun kan fremdeles elsker du eller hun er alvorlig involvert med noen andre. Den gode nyheten er at hvis du er fortsatt gode venner, kan du starte tiltrekke henne tilbake igjen. Det er mange faktorer som avgjør hvis du stå en sjanse her, er hun seriøst involvert med noen akkurat nå? Har du vært å holde kontakten siden pause? Har du kjempet mye siden pause opp? Besvare alle disse spørsmålene vil gi deg et klart bilde av hva du er etter. Du må vite at enhver mann kan få sin ex kjæreste tilbake uansett hvor lang tid en tid har gått.


Hvis du har vilje, fastsettelse og selvfølgelig undying kjærlighet for din ex kjæreste, så du vil vite hvordan du får henne etter et år, eller enda mer. Det første du må vurdere endring er strategier som du har brukt fordi denne gangen du vil woo henne tilbake. Hvis blomster, sjokolade og gaver ikke har virket, kanskje må du stoppe og begynne å gjøre noe annet. Jentene vil mer enn hva penger kan kjøpe. Spør deg selv disse spørsmålene, hvorfor hun forlater meg? Hva kan jeg gjøre for å endre det tingen som dyttet henne bort? Hva kan jeg gjøre for å gjøre sin tro på at jeg kan endre eller jeg har endret?


De korrekte svarene med disse spørsmålene vil hjelpe deg å forstå hva som må gjøres på hvor å bli en ex kjæreste tilbake. Så trenger du å gjøre noen endringer med deg selv hvis du ønsker å vinne henne tilbake. Hvis du har en vane som dyttet henne bort, må du stoppe som vane. Hvis du er alltid en taper i enkelte områder av livet ditt, så du trenger å fikse det, hvis du er noen som foretrekker hittil mer enn én kvinne samtidig, eller du er en juksemaker, vil må du bevis til henne at du ikke er som lenger ved dine handlinger. Du se hva jeg sier? Dette er nøyaktig hvordan du kan vinne din ex tilbake.


Hvordan komme ex kjæreste tilbake etter et år egentlig avhengig du viser henne at du er en bedre person hun fortjener. Mange mennesker vil råd du that in order for å vinne din ex tilbake, at du bør gå og fortelle henne hva du føler!, ikke! Dette forteller kvinner hva du føler når du ikke er alvorlig involvert med dem kan skyve dem unna. Du trenger å vite rett tid til å fortelle en kvinne hvordan du føler deg, du ønsker ikke å komme ut desperat og trenger, du ser poenget? Den beste måten å håndtere eventuelle relasjoner er å bevis til personen du elsker gjennom dine handlinger fordi taler høyere enn bare snakker. Ord kan bare krydre opp i å få henne tilbake. Husk også at første gang du får en sjanse til å snakke, er vennlige, være en god lytter og prøver å vite hvordan hun har gjort generelt. Prøv ikke å snakke om din pause opp for mye, og hvis hun har vært dating noen, kan du prøve ikke å få detaljene ha ha. Alt du ønsker er å ha henne tilbake og ikke for å søke etter informasjon som kan sprenge ut dårlige minner. Hvordan for å få en ex kjæreste tilbake etter måneder er mulig og Husk det uventede fra henne. Dette skjer ikke over natten slik at du må være tålmodig for litt tid avhengig av hvordan ting går mellom to av dere.Dette er noen av strategiene på hvordan du kan vinne din ex tilbake.

No comments:

Post a Comment