Thursday, July 19, 2012

Når du deler opp, komme tilbake sammen: Hvordan å bryte opp og komme tilbake sammen med en Ex

Hvis det har gått en stund, og fortsatt ønsker at du kan ha din ex tilbake, hva venter du på: Når du har brutt, komme tilbake sammen? Du kan le fordi det høres altfor lett. Men selv om det er ikke lett, det er ikke umulig, heller. Mange par delt over vanlig misforståelser eller små problemer som kan rettes. Selv om du har allerede hadde en kamp eller brutt opp, ikke kaste i håndkle ennå og kysse din ex minne farvel. Du har fortsatt en god sjanse til å komme sammen igjen.


Selvfølgelig, det ville vært bedre hvis du aldri hadde brutt. Men nå som du har, gå mot komme tilbake sammen med din ex. bryte opp er ikke permanent og det betyr ikke at du ikke prøver ditt forhold på nytt. Par bestemmer seg for å prøve på nytt hele tiden, og ofte det fungerer.


Breakups er ikke alltid permanent. Etter en oppvarmet utveksling eller en ubehagelig hendelse, masse par bryte opp, og virkelig mener ikke det. Når begge personene få en tid ut fra hverandre, og har tid til å tenke rasjonelt om breakup, gå de naturligvis tilbake til hverandre. Noen ganger vil plass bortsett fra du bare gjøre din ex innse hvor mye de går glipp av deg og sende dem tilbake til deg. Mange par gå gjennom en "break opp, få tilbake sammen" syklus eller to i deres forhold. Bare fordi du har dumpet eller blitt dumpet betyr ikke at alt er tapt.


Hvis du har allerede brutt, er tingen å gjøre nå ingenting. For minst et par dager eller en uke, kan du la problemene putre. Gi din ex plass slik at de kan savne deg og realisere alle de vidunderlige kvalitetene om deg som de er nå mangler i livet. Ta tid å la dere begge få dine tanker rett og analysere dine følelser. Når du har hatt litt tid fra hverandre å gå glipp av hverandre og virkelig gi noen trodde i relasjonen, vil du og din ex bli bedre i stand til å snakke om å få tilbake sammen.


Være forberedt på en ex som ikke er så ivrig etter å komme sammen igjen som du er. Mens det kan være ganske et slag, er det naturlig at din ex har noen reservasjoner om å komme sammen igjen ved et sekund og mer smertefull breakup. Og kanskje din ex bare har noen skade følelser som de trenger for å arbeide gjennom første. Det kan ta litt tid å vise din ex at du virkelig omsorg for dem og vil komme tilbake sammen, så vær forberedt på å feste rundt og være en lojal venn før den gjør mykere din ex hjertet.


Du kan bryte opp få sammen igjen. Det er ikke bare noe som skjer i filmene. Det krever bare noen forsiktig og følsomhet på din del. Være klok og ikke rush den. La dere har noen alene tid før du prøver å få tilbake sammen. Fungerende impulsively vil sannsynligvis ødelegge øyeblikket og faktisk gjøre motsatt av hva du vil oppnå.

No comments:

Post a Comment