Friday, July 13, 2012

Hvordan jeg skulle komme Over blitt dumpet? Måter å føle seg bra om deg selv og komme Over blitt dumpet

Ikke mange erfaringer er så forferdelig som prøver å komme over tilværelse dumpet. Du kan føle Skamfull, flau, ensom, rammet og deprimert. Dette gjelder særlig i timer og dager som er umiddelbart etter breakup. Om du mente at en breakup kom, eller du var dumpet tilsynelatende ut av det blå, vondt breakups. Det er ikke lett å komme over tilværelse dumpet, men du kan gjøre det.


Å være forelsket er fantastisk, men når relasjoner avslutter den kan sende en reeling person. På første der er noe annet enn sjokk, og idet tid går opp på det begynner å virkelig synke inn. Det kan være vanskelig å fokusere på skole eller arbeid, og tingene du gjorde for moro før breakup ikke kan selv være interessant for deg lenger. Det kan hende du svært bevisst på alle lykkelige par rundt deg og føler at du er den eneste på planeten som ikke er en del av et par.


Når du trenger å komme over tilværelse dumpet, er det ingen bedre å slå til, enn dine venner. Venner er det gjennom tykt og tynt, og de vil være der for å hjelpe deg gjennom denne breakup. De har sannsynligvis hver vært gjennom den før, og du har vært der for dem. Hvis du ikke har sett dem veldig mye mens du ble dating din ex, si du beklager at du neglisjert dem og be om deres tilgivelse. Tilbringe tid med vennene dine kan gjøre du føler deg selv igjen.


Det er også viktig å la ut følelsene du har om breakup. Du kan snakke med en nær venn eller slekt medlem om det, eller kanskje bare visualisere en farvel scene med din ex i hodet ditt er nok. Hvis du liker å få dine følelser ut på papir, kan du skrive et brev til din ex som beskriver alle dine følelser. I stedet for å sende den, kan du kaste den i peisen og brenne den som et symbol som ditt forhold er over. Dette kan hjelpe deg å gå videre gjennom breakup og komme over blitt dumpet.


Uansett hva du gjør, ikke la deg sitte rundt føler synd på deg selv eller spørre "Hva om?" Sette fritiden til god bruk. Komme i bevegelse, og være produktive. Skape noe: kunst, musikk eller skrive. Fokusere på din skolearbeid eller jobben din. Starte et nytt prosjekt rundt huset eller forplikte til å lære en ny ferdighet. Dette er en perfekt tid å investere tid på deg selv og gjøre nye mål. Å oppnå dine mål, vil du øke din selvtillit. Bor aktiv forbedrer humøret, så husk å utøve regelmessig eller ta opp en sport som du alltid har ønsket å prøve.


Få over din breakup er en langsom prosess, men mist ikke motet. Tiden heals alle sår, denne ettall inkludert. Du får opp dager og ned dager, men samlet vil du komme over blitt dumpet og bli selv igjen. Hold haken opp, stole på vennene dine og bli aktiv. Det kan hende du selv kunne se tilbake på din erfaring en dag og innse at det var på best.

No comments:

Post a Comment