Sunday, July 22, 2012

Foranstaltningene å bli din Ex-venninne tilbake - Woo henne igjen

Foranstaltningene å bli din ex kjæreste tilbake må du lære dem og bruke dem riktig måte. Tillit er nøkkelen når håndtere en ex kjæreste som du er fortsatt i kjærlighet med. Hvis du er en fyr som har nylig blitt dumpet av sin kjæreste, så du sannsynligvis vil vite foranstaltningene å bli din ex kjæreste tilbake. Få dumpet er trolig et av mest tillit-sprengning hendelsen som kan skje i noen manns liv. Og selvfølgelig det er verre hvis du virkelig elsker jenta som dumpet du.


Du må ikke miste håpet om fordi det er foranstaltningene å bli din ex kjæreste tilbake du umiddelbart kan gjøre for å komme tilbake din kjæreste. Følg denne fremgangsmåten og for at du og din ex kjæreste ville være spiller søt musikk igjen.
Tre trinn for å få din Ex-venninne tilbake:


1. Den første trinn som jeg alltid råd fyrene å ta kalles en åpning flytte. Når en pause opp skjer og fyren er fortsatt i kjærlighet, vil han ikke godta pause opp. Kvinner hater å bli presset i noen slags måte, og de vil gjøre sitt beste for å unngå en ex kjæreste som er mas og pressuring om å få tilbake sammen.Så hvis du har blitt brutt opp, godta som du bør være brutt opp. Det er mange fordeler av dette. Dette er en av de første trinnene for å få din ex kjæreste tilbake.


2. Innrømme din feil - hun kunne ikke har nettopp forlatt du uten tilsynelatende grunn. Hvis du gjorde noe galt vil du måtte innrømme det og forberede deg for en effektiv unnskyldning. Så er gjør et løfte om ikke å gjøre noe horribly ting du gjorde på nytt, men før du lover henne, la dine handlinger taler høyere fordi lovende bruker munnen kan gjøre henne tenke det er en spøk, og alt du ønsker o få tilbake med henne. Du kan ikke virkelig forvente henne å komme tilbake med deg uten noen endringer i livet ditt.


3. Woo henne igjen - jenter liker å være bad. Så når du prøver å se henne bringe henne en hele armory av wooing ferdigheter. Få henne en blomst, hennes favoritt mat, men også huske at hva penger kan ikke kjøpe er viktigere i alle forhold. Ikke kjøpe hennes noen av disse Hvis du ikke har rettet alt mellom deg og henne. Faktisk bør dette være en av de siste trinnene for å ta. Jeg tror min hele poenget her er at når du og henne starter socializing og snakke mer, det er når du bør bli wooing henne med noen av disse tingene. Foranstaltningene å bli din ex kjæreste tilbake må brukes med tillit og med et formål.


4. Bør du gjøre en innsats? Og nå de fleste gutta liker å skru ting med sine ex kjæreste. Det er ingen behov for rushing henne i noen forpliktelser. Du må være på vakt når håndtere en ex. Du må være i stand til følelse når man skal gjøre et trekk for en forpliktelse, og når du sakte ned som en skilpadde. Du se hva jeg sier? I stedet for forpliktelse til henne på vanlig måte, gjøre en forpliktelse som denne gang, vil du bli en bedre kjæreste enn forrige gang. Igjen ikke kjøre din montere, la dine handlinger taler.


Hvis du følger disse trinnene for å få din ex kjæreste tilbake, du kan gnist en interesse fra din ex kjæreste og alt du trenger å gjøre er å legge tilbake og se henne jage du. Nå er jeg ikke sier at disse trinnene for å få din ex kjæreste tilbake er nok, det er en hel masse ting du bør bevæpne deg med å gjøre henne tenke to ganger som din ex. av linkene nedenfor for mer gratis strategier og shh, jeg har en ting for deg som er viktig; Du trenger å hente ut din beste vitser å gjøre henne ha det gøy med deg. Du vet svært godt hvordan å gjøre henne lough, dette burde være hva du bør gjøre. Gjør henne ha det moro rundt deg vil gjøre henne komme tilbake til deg raskere enn du forventer. Dette er noen av de nøyaktige trinnene for å få din ex kjæreste tilbake.

No comments:

Post a Comment