Monday, July 2, 2012

Være venner å komme tilbake din Ex - garantert å arbeid!

Venner kan ende opp med å bli elskere, men du kan aldri være venner for å få din ex tilbake.


Denne myten har vært innpodet i hodet av hver person som har ennå til å oppleve, opplever eller har opplevd kjærlighet - unge eller gamle, mannlig eller kvinnelig eller selv kjønn som er i mellom.


Dessverre, jeg beg å være uenig med en håndfull mennesker som tilber dette prinsippet. Kanskje ikke har de opplevd gleden av å være forelsket. Eller kanskje, de hadde en dårlig opplevelse og aldri prøvd å gjøre noe for å redde deres deretter dyrebare forhold. Eller kanskje ingen har noensinne rådet dem til å være venner for å få din ex tilbake.


Det er et skrikende faktum at en masse par hadde først bli venner, klassekamerater, motstandere, eller kanskje bare en bare bekjentskap før sine gjensidig følelser utviklet seg til et dypere nivå av hengivenhet. Blomstret til det fra vennskap, deres forhold fulle for å være en uatskillelig par. Men grunnet noe anledninger, del sine måter. Deres søte øyeblikk visne. Knus sine drømmer. Derfor pleier de å se etter noen til å plukke opp de stykker, og Legg dem tilbake. De ty til å skrive inn i et nytt forhold, bare for å finne ut at det de er ute etter, er det som de igjen.


Er du en av dem?


Så, hva venter du på? Begynne å lage flyttingen.


Være venner for å få din ex tilbake. Aldri miste din kommunikasjon. Starte chitchat, som hva du vanligvis gjør med en hvilken som helst bekjentskap. Selv ved å bare sende flere tilbud gjennom teksten ville melding eller livet vers fra Bibelen gjøre mye for å perpetuate forbindelsen mellom to av dere.


Være venner for å få din ex tilbake. Gå tilbake til gamle du før du ble elskere. Hvis det er mulig, bringe tilbake tingene som han eller hun likte mest i du. De gamle banal vitser du brukte til å dele med henne, de kan sikkert hjelpe. Confidant som du har blitt. Eller kanskje, god naboen eller sprø klassekamerat som alltid har vært.


Være venner for å få din ex tilbake. Finne en grunn til å gå til huset deres oftere. Etter hvert vil dette hjelpe deg med å bygge en rapport med alle medlemmene i familien. Du kan holde en guitar lesson for yngre bror eller skrap booking med lillesøster. Kanskje kan du dele den nyeste oppskriften du oppdaget i Internett eller posten bryte spiller og flytter av verdens berømte sportsmen i dag.


Venner kan ende opp med å bli elskere, men du kan aldri være venner for å få din ex tilbake.


Borte er dagene når myten mottar en høy vurdering. Borte er de dagene når pseudo kjærlighet eksperter kastet sine trussel mot romantisk verden. Borte er dagene når kjærlighet ikke oppleve en ny sjanse.


I dag, venner kan ende opp med å bli elskere, og du kan også være venner for å få din ex tilbake.


Dessuten, er ikke det sweeter for kjærlighet, gangen rundt?

No comments:

Post a Comment