Tuesday, July 17, 2012

Nei-Fail-måte å få din kjæreste kommer tilbake sammen med du: få tilbake sammen med din kjæreste i dag

Så du har bare blitt ødelagt av en pause opp, og du vil vite hvordan du får din kjæreste få tilbake sammen med deg. Mens det er ingen en størrelse passer alle tilnærming til å gjøre dette, er det noen tips og råd som vil definitivt hjelpe din ex å se deg i et nytt lys.


Det første du må gjøre når du er dumpet er å beholde din verdighet. Du kan føles som henger ut av deg selv hjemme, aldri dusjing eller komme seg ut av din pyjamas igjen, men som er følelsen beklager for deg selv. Ingen er tiltrukket av noen som bare mopes om neglecting seg sånn. Hvis du vil som deg, og at andre brukere som deg, må du ta vare på deg selv.


Det er greit å være trist høyre etter en pause opp. Men fortsette å ta godt vare på deg selv. Bruke tid på din håret, spiker eller makeup, akkurat som du gjorde før pause. Få kledd i din best mulig utseende drakter. Kanskje kommer shopping for noen nye klær vil selv gjøre du føler deg bedre. Husk å utøve, fordi kroppslige endorphins denne utgivelsen setter deg i en bedre humør. Spise riktig og få nok søvn. Dette vil forbedre ditt humør og din ser også.


Poenget med å ta vare på deg selv etter en breakup er todelt. Én, det vil gjøre du føler deg bedre om deg selv. Når du ser godt, du føler deg bra. To, vil det sannsynligvis ting å tiltrekke seg din kjæreste på nytt. Hvis han ser du ser godt, kan han huske tingene som han pleide å elske om deg og vil gi ditt forhold til en ny sjanse.


Vennene dine er også en viktig del av gjør din kjæreste komme tilbake sammen med deg. Henge ut med venner, og har masse moro. Ikke "falske" har det gøy i håp om at din ex ser deg, men har en ekte god tid og bruke tid med kjærester gjør noe du liker. Det kan være shopping, clubbing eller noen tall av ting. Uunngåelig du og din ex vil kjøre inn i hverandre på nytt, og du vil at han skal se du ser bra og koser deg.


Å se deg på denne måten vil hjelpe ham å huske bekymringsløse jenta han startet dating i utgangspunktet. I ditt forhold, kanskje ting var steinete og dere begge gled inn noen negative mønstre. Men å se deg som en bekymringsløse, morsom person kan gjøre ham ønsker du tilbake igjen.


Når du ser hverandre igjen, bli vennlig. Ikke spiller "vanskelig å få" og forvirre ham. Han vil sannsynligvis anta at du ikke vil at ham rundt Hvis du gjør dette. I stedet være enkel og gjøre det av tonen du fremdeles liker ham og håper at du snakker på nytt. Ikke jag ting, og se hva som skjer.


Gjør din kjæreste komme tilbake sammen med deg er ikke veldig vanskelig. Det eneste du trenger å gjøre er å motstå trang til å tvinge problemet eller forstyrre på din ex-plass. I stedet fokusere på ser og følelsen godt om deg selv. Ha det gøy med vennene dine og bli vennlig når du skje for å møte din ex igjen. Denne ikke-påtrengende tilnærmingen vil gjøre ham nysgjerrig om deg på nytt.

1 comment:

  1. Hej alle, Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der slog op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage til mig, så hvis du har brug for hjælp, kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller ring/WhatsApp +2348104102662. Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete