Tuesday, July 10, 2012

Hvorfor kvinner velger skilsmisse?

Den høye andelen divorces Arkivert i Storbritannia av kvinner gjenspeiler bare bossatt befolkningen. Bortsett fra dette, har 'skilsmisse turisme' virkelig fanget fantasien, hjerte og vesken strenger av europeiske hustruer som flyr til filen skilsmisse mot rik ektemenn i dette landet, antok for å få til en gunstigere dommen.


Unødvendig å si nyter pressen alt oppstyret. Så er kvinner sinne fordi det er en ufeilbarlig, lovlig akseptabel og sosialt troverdig bli rik raskt ordningen? Det synes at det er en stor mørk skygge under denne rampelyset. Mens multimillionaire hustruer får Flash deres smiler og billionaire ektemenn på foran sider på skilsmisse, er det en stor populasjon av kvinner som blir presset til skilsmisse av omstendigheter som er langt fra gratis.


Kvinnebedårer-strek


En utro mann er ikke velkommen av kvinner i Storbritannia, eller for den saks skyld andre steder. Blant alle tilfeller av utroskap registrert her, hadde menn vært å klandre i 75% av alle tilfeller. Fleste er litt for svimlende, og er angivelig på stige! De fleste av koner kartlagt av regjeringen svarte med sier at de foretrekker å gi en ny sjanse Hvis mannen eier det på egen hånd. Dessverre, i de fleste av tilfellene, kona enten oppdager hennes mann i handling, eller hører det fra andre, eller benytter detektiver å finne det ut. Felles reaksjonen er en slags kne-jerk effekt-kona bare pakker hennes poser og etterlater med barn i stry. De fleste kvinner er ingen humør til 'diskutere' det igjen hvis de oppdager at de har blitt lurt. De fleste ektemenn komplisere og worsen saker ved å prøve å lage unnskyldninger eller kjøpe fred, eller du kan skifte skylden.


Gjensidig samtykke


Minnelig skilsmisse er raskt bli ny favoritt i Storbritannia. Dette betyr ikke at vi har blitt drastisk freds-kjærlig og dispassionate som en nasjon. Det betyr bare at folk vil heller bruke mindre får skilt enn blåse sine penger på den siste store krangel sammen. Hvis paret klarer å streike opp en avtale der gjensidig samtykke er nådd over så mange faktorer som mulig, ville deretter minst mengden penger bli brukt. Den virkelige årsaken bak skilsmisse kan være noe helt annet, men de fleste kvinner er allikevel under store økonomiske begrensning når de skilsmisse, slik at de ikke har råd til å dra med den.


Fysisk og følelsesmessig misbruk


Det er et spørsmål om dype skam at frekvensen av misbruk – både fysisk og følelsesmessig er på veksten i Storbritannia. De fleste av gjerningsmennene av vold i hjemmet er unge menn i aldersgruppen mellom tjuefem til femti og som dra full nytte av sin kraftige økonomiske og sosiale posisjon for å undertrykke familien. En fornærmende mann deler nesten aldri barn enten. Fysisk mishandling har fortsatt hadde noen publisitet, men det er en abysmal mangelen på oppmerksomhet på emosjonelle misbruk, inkludert blant dem som bør være overholde loven. Mange menn Svampverktøy opp alle ressurser av familien, drukning pengene i drikking eller overdådige hobbyer mens familien lider. Mange kvinner som er godt plassert økonomisk bli burdened med sjalu og fornærmende ektemenn som likevel ikke ønsker å gi en enkel skilsmisse fordi de vil ha penger. Noen ganger volden er ille nok for en forbrytelse å bli lansert, og det er utrolig at mannen kan falle slik grad.


Tomt reir


Barn er ofte den største cementing faktoren i et ekteskap. Det er kvinner som opphold i en ellers ufordelaktig match utelukkende på grunn av barn. Men barna vokse opp en dag og fly reir, og så er det ikke nødvendig å holde seg på skall av et ekteskap som er ganske hul. Dette er kjent som tom emballasje reir-syndrom, og er svært vanlig i nesten alle land inkludert øst nå, spesielt i Japan. Hva er kvinnen skal gjøre når hun er ferdig med å være en flott mor og en stand kone? Mange kvinner i deres sent forties er påfallende på sine egne for å finne et liv for seg selv og gjøre ting som de alltid villet, men aldri hatt sjansen til å gjøre.


Så kvinner skilsmisse for alle slags grunner, og noen er uthevet, mens andre er perpetually neglisjert.

1 comment:

  1. Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der bryder op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage tigger om at acceptere hende tilbage. så hvis du har brug for hans hjælp i et forhold eller ægteskab problemer kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller WhatsApp ( +2348104102662 ). Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete