Thursday, November 1, 2012

2 Store feil menn foreta når prøver å få en Ex kjæreste tilbake

Menn er regelmessig blindsided når deres kjæreste bryter opp med dem, som uunngåelig fører til de vanligste feilene som forårsaker henne å bortkommen lengre bort, og muligens forkaste håp for forholdet alltid. Årsaken til dette er irrasjonalitet menn har når de plutselig igjen av kvinnen de elsker. Desperat forsøk på å få en ex tilbake faktisk har motsatt av den ønskede effekten. Dette er regler å følge når du prøver å få din ex tilbake.


1. De vanligste feil menn foreta er overdreven kall. Du kan ha mye å si, men hun er ikke klar til å lytte. Det spiller ingen rolle hva du har å si. Hvis du kaller henne kontinuerlig kan hun ha hennes endret. I dag kommuniserer mange mennesker små ting gjennom tekstmeldinger. Dette kan være en fordel, eller fullføre unnlatelse av å få en ex tilbake. Bruk denne metoden klokt! Bruk den til å videresende viktig informasjon, eller bare å portrettere din fortsatt tenker på henne etter bruddet. IKKE si du er beklager. Starte av tekstil henne noe lik "Jeg håper du gjør bra, og bare husk at jeg er her for deg hvis du trenger noe."


Oppsøke situasjoner som kan tilskynder et svar fra henne. For eksempel, hvis hennes bestemor er syk, bruk, "Jeg håper du gjør OK. Jeg vet din bestemor var syk, hun gjør noe bedre? Bare vet at jeg er her hvis du trenger noe." Ikke forsøk å kontakte henne mer enn to ganger på en dag. Du vil ikke at hun skal tror du tenker hele tiden om henne. Dette vil beseire noen mulighet at du måtte få din ex tilbake.


2. Dette er rettet mot menn som ønsker å få en ex tilbake, og har fordelen av å være aktive i samme sosiale sirkel som deres ex. deltar på en samling av venner er beste, eller det verste du kan gjøre når du prøver å få en ex tilbake. Det er en situasjon som må brukes delikat. Selvfølgelig, la henne være. Du må ikke følge henne rundt, faktisk, annet enn et blikk og en uformell "Hei", ikke forsøk å samtale med henne.


I stedet, Vis henne at du er OK og er den samme personen rundt venner med eller uten henne. Ja, i sannhet det gjør noen gode å snakke med andre jenter, som naturlig utløser en sjalu følelse, men den største feilen gjorde er av flirting med andre jenter. Dette er sett på som uncalled for, og en tilsiktet forsøk på å skade henne som sannsynligvis vil eliminere enhver mulighet du måtte få din ex tilbake. Være uformelle, men portrettere du har det gøy ved ler og gjøre vitser, som dette vil bevege henne til deg.


Nå vet du tilbake de to tingene hver mann må vite når prøver å få en ex. Hva du gjøre bortsett fra dette må være like godt gjennomtenkt og planlagt, ingen triks vil fungere hvis din ex har selv en ekstern beløp av intelligens.

No comments:

Post a Comment