Saturday, November 3, 2012

5 Måter å få din Ex tilbake

Det er flere feil menn foreta når prøver å få en ex tilbake. De gjør naturlig rask irrasjonelle beslutninger som vil uunngåelig føre henne til å bortkommen ytterligere. Her er 5 meget nyttig tips på vil gjøre og ikke gjøre av hvordan å få din ex tilbake.


Det krever trinn


1. Ikke kall overdrevet. Dette er nummer én feil menn foreta. I en kvinnes psyke forteller dette henne at du er desperat og kvinner sole seg i følelsen av å være ønsket, ennå uoppnåelig. Hun vil vite at hun har makt over deg, og det er din ultimate undergang.


2. Hvis du har gjort noe å uroe henne, sende henne en liten gave bare for å la henne vet du tenker på henne. Vis ikke på henne hjem med gave, hun vil føle stalked. I stedet, prøve å levere en enkel rød steg til henne på hennes arbeid. Kvinner er fullstendig suckers spontanitet, roser og din dyktighet i å sende det til sin arbeidsplass der hun kan vise frem.


3. Engasjere henne i en liten uviktig samtale, ved å ringe, men helst av tekstmeldinger henne. For eksempel sende henne en tekstmelding lik, "Hey [navn], jeg håper du gjør bra, jeg mener ikke å bry deg, men du var alltid en som visste hvor jeg la mine ting, og jeg kan ikke finne min [favoritt baseball jersey, video spill, eller andre object], vil du skjer vite der hvor det er?" Dette lar deg en døråpning til å starte en samtale som ikke kan hun har svart på annen måte.


4. Bruk ressursene. Hvis du prøver å få din ex tilbake at du har vært med i en anstendig mengde tid, du mest sannsynlig har noen felles venner. Hvis det er noen som du vet hun vil svare på best, må du ha en samtale med dem. Hvis de er din venn de sannsynligvis ikke liker å se deg ulykkelig og ville ha noe problem i å hjelpe du på oppdrag for å få din ex tilbake. Du kan bruke dette på to forskjellige måter.


en) ved å ha videresende dem en melding til henne, men ikke tillater henne å vite at det kommer fra deg. Spørr din venn å hente frem, "Hei jeg snakket til [navnet ditt] den andre dagen og jeg fant ut at..." osv. Dette er en perfekt måte å få din ex tilbake da hun brøt med deg på grunn av omstendigheter som involverte falske opplysninger.


b) ved å finne ut informasjon. De kan enkelt be henne hvorfor hun brøt opp med deg, hvis du er ikke sikker, og ha din venn finner ut hva du kan gjøre for å bøte på situasjonen. Alle å holde din personlige hilsninger privat.


5. Swallow din stolthet. Selv om du gjorde noe sånt jukse på henne. Lyve aldri, kvinner har en intuisjon som vil føre henne til å være enda sintere med deg hvis hun føler du lyver. Ved å lyve er du nesten garanterer du vil aldri få din ex tilbake.

No comments:

Post a Comment