Tuesday, November 20, 2012

Den riktige veien å få jenta tilbake

Hver relasjon har sin egen del av oppturer og nedturer. Hvis oppturer og nedturer er massiv, turbulente og hyppige i naturen, så pleier de å opprette en splittelse i forholdet. Etter bruddet, om du skjønner at du fortsatt elsker partneren din og som ønsker du desperat å få jenta tilbake, må du planlegge ut en strategi for nøye for å oppnå dette målet. Her er den riktige måten å få jenta tilbake.


Respektere hennes beslutning om å forlate: bli avkjøle og akseptere hennes beslutning om å gå ut av forholdet med nåde og verdighet. Ikke handle panikk og ute av kontroll eller ber om tilgivelse. Husk, tar det to hender å klappe, så hvis en breakup har oppstått, må hun har bidratt til det i noen altfor. Dessuten, det er ingen bruk prøver å få jenta tilbake hvis hun ikke love deg noe mer, og hvis hun har blitt mentalt løsrevet fra du.


Introspeksjon og refleksjon: analysere hva må ha gått galt i forholdet og hva kunne ha vært din mulig rolle i hele problemet er svært viktig. Du bør være i stand til å innrømme din feil og arbeide mot rette opp dem. Introspeksjon og refleksjon er viktig for å sikre at du er i stand til å unngå en lignende situasjon i fremtiden. Du må prøve og endre deg selv slik at du blir den samme gamle mannen som din partner elsket. Det faktum at du fortsatt elsker henne, og at du er klar til å endre for å gjøre forholdet fungere vil hjelpe deg å få jenta tilbake.


Starte ditt forhold på nytt: når friksjon mellom to av dere har lettet, du må prøve å møte din dato i den samme gamle plassen hvor du hadde møtt henne for første gang. Vise attributter som selvtillit, lykke, entusiasme og humor og prøve å tiltrekke seg henne igjen med selvsikker oppførsel, intelligent og vittig ord og fornuftig handlinger. Prøv å tenne den gamle flammen av kjærlighet og lidenskap i henne.


La det gå sin gang


Hvis denne strategien ikke fungerer, kan du bruke den sammen med andre strategier-slik som utløser sjalusi i din partner. Sjalusi er faktisk en kraftig følelse, at det kan stimulere flere andre følelser (for eksempel sinne, kjærlighet, selvmedlidenhet, etc) til å handle synergi. Derfor, hvis du kan taktfullt klarer å skape sjalusi i partnerens sinn av dating andre kvinner eller flørter med andre kvinner foran henne, så vil du snart finne hennes eietrang til overflaten til toppen. Derfor, i denne prosessen, vil hun prøve å gjenta hennes rettigheter på deg og demonstrere sin kjærlighet for deg.


Hvis på dette tidspunkt av tid, du lykkes i nøye styring hennes følelser i riktig retning, vil du kunne få jenta tilbake ellers, hvis du ikke klarer å direkte hennes følelser i riktig retning, så ting kan også ta en stygg form og hun aldri kan være lurt å komme tilbake til deg som hun vil føler meg snytt.

1 comment:

  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +2348155425481

    ReplyDelete