Thursday, November 8, 2012

Å få din Ex tilbake - vanlige store tabber

Noen gang prøvd å vinne tilbake en ex kjæreste? Hver eneste trekk du gjør kan bli svært viktig. Men hva er enda mer viktig... trekk du ikke gjør. Komme tilbake med din ex kan være som å gå en tightrope, med den minste feilen koste deg noen sjanse til å komme sammen igjen. Les videre, og finne ut noen av de verste feilene som er gjort under forsøk på å få deg ex tilbake.


Når det gjelder å reversere din bruddet, er mindre mer. Sjansene dine med å fikse romantikk mellom deg og din ex kjæreste er ofte best når du gjør arbeidet mot det minst mulig. Vinne tilbake din kjæreste er mer om passivitet - ikke minst innledningsvis - enn det handler om handling. Det første du trenger å gjøre er ingenting. Senere på, vil du begynne å nøye beveger seg langs banen til å komme tilbake med ham... men for nå, bør du unngå følgende tabber som kan koste deg en sjanse til å komme tilbake i armene:


* Ikke prøver å overbevise ham - under en breakup, du skal fortelle ham tusen ting du tror vil gjøre din ex vil du tilbake. Ingen av dem vil saken. Du skal ikke plutselig overbevise ham om at du er hans livs kjærlighet, eller at du kan "endre for ham" eller noe langs disse linjene. Han vil respektere deg mer hvis du sier mindre. Gange unna, og akseptere faktum at forholdet er over, i hvert fall for nå. Når du har svelget dette, kan du konsentrere deg om planlegger å til slutt bygge den.


* Ikke gråte eller Beg - dette er aldri svaret. Gråt eller tigge kjæresten din bare hauger urettferdig skyld på ham. Han kommer til å være mer opptatt av å få deg til å stoppe å gråte mer enn noe annet, og senere han kommer til å mislike å ha dårlig samvittighet for din ulykkelighet. Akkurat som styrke og selvtillit er attraktiv i en mann, er disse trekkene også ettertraktet i en kvinne. Bryte ned som dette viser ham ingenting men svakheten og sårbarheten.


* Ikke kontakte ham - dette en selvfølge. Prosessen med å vinne tilbake en ex kjæreste innebærer en stor ting: noe som gjør ham savner deg. Han kan ikke savner deg hvis du sende ham en e-post én gang i timen, eller tekstmeldinger ham from dusk till dawn. Ikke ring, heller. Etter bruddet, må du droppe ut av hans syn for en stund. Selv om det gjør vondt å ikke se eller høre fra ham, du må holde ditt langsiktige mål i tankene: å vinne ham tilbake.


* Ikke gi ultimatum - en av de verste tingene du kan gjøre, sint overlate din exboyfriend noen vilkårlige tidsfrister eller den ultimatum er absolutt nøtter. Du kommer ikke til å skremme ham til å komme tilbake med deg, og selv om du kunne, ville du ønsker ham? Disse fristene vil komme og gå, og plutselig du se dumt, fordi han vet du ikke kommer til å følge gjennom på dem.. Hold din selvrespekt og din ex vil holde sin respekt for deg.


* Ikke spion eller forfølge ham - fokuserer for mye på din bruddet er noe som må unngås. Kjørte forbi din ex hus, jobb, skole, eller andre steder... det er alltid dårlige nyheter. Selv om du ikke er oppdaget, setter du deg inn i en nedadgående spiral av bekymring og håpløshet som kommer til å være vanskelig å gjenopprette fra. Dette vil gjøre deg desperat, og noen fyr i verden vil lukte det hele du. Senere når du prøve for en avstemming, du fortsatt positiv og glad. Stalking din ex vil bare føre til problemer.

No comments:

Post a Comment