Sunday, November 11, 2012

Bryte opp Recovery - mest viktige ting å gjøre etter en pause

Du har klart å gå videre med livet ditt en eller annen måte doesnt mener at du gjenopprettet vellykket etter pause opp. Du kan ende opp utgifter flere år håpløst tenker om din ex og forbannelse din feil. Våre målet bør være det korteste tidsrommet av smerte og å kunne gå videre til et lykkeligere liv enn noen gang før. Etter disse tingene i livet ditt kan definitivt hjelpe deg i at.


Vµr sterk og modig:


Å være sterk betyr ikke å være ufølsom, ikke sentimental eller hjerteløs. En person som er sterk står overfor en situasjon rolig i stedet for å kjøre bort fra den. Hvis du ønsker å være en av det slag, frimodig ansikt bryte opp situasjonen. Aldri lage uønskede emosjonelle scener i offentligheten. Møte verden med et smil selv om det er en storm inne.


Hvis du og din ex venninne/kjæreste skje for å møte etter pause og hvis personen er barnslig han/hun kan utføre en rekke show-off i foran av dere bare å skade ditt ego. Det ligger en enkelt solution-Ignore. Visualisere din ex som en gutt kan la deg til å le på disse smålig Vis-offs. Hvis du er heldig nok å ha en ex som håndterer situasjoner i en moden måte, blir din smerte betydelig lav under prosessen med å bryte opp det å bli frisk.


Ventilere følelser før du går videre:


Selv etter at kontaktene dine med personen er borte etter pause opp, kan det være en stor last av følelsesmessige ting du trenger å ventilere. Siden den betydelige som pleide å være alltid der for deg, har allerede gått og nå er årsaken til smertene dine, må du stole på venner og familie for støtte. Velg best av dine venner og ventilere følelser. Gråte hvis du føler lyst til å gråte. Le hvis du føler ler. Ventilere deg selv helt. Kontroller at du ikke gjør dette offentlig. Prøv å gjøre denne fasen så kort som mulig, eller sannsynligvis venner og familie vil bli kjedelig å høre samme igjen og igjen.


Stopp å ha dårlig samvittighet:


Du er ikke den som ditched noen. Du var den som fikk dumpet. Så har du ingen grunn til å være skyldig. Du har gjort en tusen feil i fortiden. Spørsmålet er om du var klar til å endre og korrigere dem. Har du uttrykt din unnskyldning og vilje for endring til din ex? Hvis ja, er din rolle i stykket helt over. Du har gjort alt du kan gjøre. Ballen er nå i andre retten. Noe som kan bli til dette forholdet kan gjøres bare ved din ex, siden du allerede har gjort alt det du kunne gjøre. Husk eksemplet tempel. Du - enkelt pilaren alene kan ikke holde templet fra å falle.


Aldri la selvtilliten din gå ned:


Selvtilliten din kan ha til å møte et alvorlig slag etter å få dumpet. Tusen spørsmål spratt ut av ingensteds nesten gjør du tviler på din egen egenverd. Bryte opp situasjonen blir verre hvis din ex bare gikk bort uten å engang vise bekymring å forklare ting - direkte, via en telefonsamtale eller atleast gjennom en e-post. Du kan føles som å være i midten av en tornado av følelser hvor dine venner, kolleger, alle begynner å kaste spørsmål på deg.


Hvordan noensinne deprimerende situasjonen være, aldri la selvtilliten din gå ned på grunn av denne pausen. Stole på dine sanne venner, og la dem vite at du trenger hjelp. Venner kan gi deg enorm støtte i disse tider. De kan øke selvtilliten din, få deg engasjert og glad. Bruk denne tiden til å gjøre alle tingene som du alltid har ønsket å gjøre.


Gå til gym og pumpe noen jern. Det vil holde din hormoner under sjekk og også gir deg en fysikk som du kan være stolt av. Prøve på en annen hårstil, hårfarge eller hva noen gang du liker. Flørte, få venner og gå på fest oftere. Hvis du er den som fikk dumpet, har du ingen grunn til å føle seg skyldig i å gjøre noe. Virkelig nyte hvert øyeblikk av livet ditt.


Få inspirasjon fra høsten:


Visste du at kjærlighet feil kan være en veldig god inspirerende kraft som driver kreativitet i kunstnere, poeter og forfattere? Selv jeg kunne skrive en rørende historie etter min pause og arbeider nå med en forseggjort roman. Så hvorfor skrånende du gjøre det samme? Du kan prøve å uttrykke din smerte gjennom noen form for kreativitet. Det gir ventilasjon til dine følelser. Skrive alt. Ignorere ansikter for et øyeblikk eller smerte det ville føre til dem. Bare putte dem på papiret.


Du kan også gjøre en veldig sterk forpliktelse på din karriere. Du kan bevise deg selv ved å være vellykket foran din uverdig ex som dumpet du. Har du ikke hørt si at bak everymans suksess, er det en kvinne? (også bak selvmord) Hvorfor skrånende du oppfylle dette ordtak i din egen måte? Slå din kjærlighet svikt i din inspirerende kraft.


Bli opptatt med livet:


Dont Tilbring tid alene. Den beste måten å unngå dette er å utvikle hobbyer. Lære noe nytt - jeg begynte å lære fiolin etter min breakup. Tror ikke at du ikke er i humør nå. Humøret, avhenger av dine handlinger, tanker og omgivelser. Du kan endre to første. Og ofcourse du kan få ut av de vare ettall - omgivelsene. Aldri låse opp inne i rommet ditt. Prøv å unngå kjærlighet-relaterte filmer og såpe serier. (Se bruddet filmer eller handling thrillere i stedet). Samme gjelder for musikk.


Reiser mye med venner:


Unngå steder som du brukte til å besøke med ex. besøk nye steder med dine venner. Titt rundt for å se hvor vakker, nydelig og mange er personer av motsatt kjønn der ute. Du kanskje har savnet en ål, men det betyr ikke at du ikke vil fange en hval

No comments:

Post a Comment