Sunday, November 25, 2012

Bruk etter pause opp dikt til din fordel

Brutt opp med kjæresten din og trenger etter pause opp dikt til å føle deg bedre? Eller kanskje du trenger noen til å hjelpe deg med å komme tilbake sammen med kjæresten din? Det er mer sannsynlig å være sistnevnte i stedet for den tidligere!


Bryte opp er vanskelig, spesielt når alt du ønsker er å vinne henne tilbake igjen og leve sammen lykkelig noensinne etter. Vinne jenta di tilbake er ikke helt umulig. Hver jente kan ha brutt opp med hennes mann for en annen grunn, men hvis hun noen gang vurdere å gå tilbake til ham-vet du hva hun ønsker? Vel, ønsker hun å se at hennes fyr endret.


Men hvorfor skal jeg endre?
Hun vil ikke du skal endre helt. Men hun ønsker å se du har endret noen av tingene hun hater om deg. For eksempel, er du sannsynligvis den mest uromantisk personen i verden. Dette kunne aldri gjøre en jente føle deg vel fordi hver jente liker litt romantikk. Så, hvis du aldri skrev eller aften lese henne poesi tilbake da, kanskje du bør gjøre bruk av noen etter pause opp dikt for å vise henne at du ikke er bare knust; men at du har endret også.


En jente virkelig ønsker...
... er for noen å vinne henne over. Kvinner bor i eventyr land og forventer riddere i skinnende rustning, og som en mann må du tvinge. Hvis du gikk glipp av i første omgang, gjøre opp for det nå en viktig del av denne frieriet prosessen er poesi. Bruke dikt for å beile din ex kjæreste og vinne henne tilbake til livet ditt igjen.


Hva slags etter bryte opp dikt?
Den slags etter pausen opp dikt du bruker er egentlig opp til deg. Du kan sitere skalder av gamle dager og bruke deres klassiske kjærlighetsdikt. Shakespeare, Keats, Milton eller Lord Byron-du har en hel rekke etter pause opp dikt å velge mellom.


Hvis din smak er mer moderne, og du ikke forstår sier hva de gamle poetene, så det en hel rekke moderne dikt å velge mellom også. Faktisk, bare søker på nettet vil gi deg en hel liste med etter pause opp dikt, og du kan velge den som passer deg best.


Sanger som etter bryte opp dikt
I moderne tid som tilsvarer vakre love poesi er en romantisk sang. Hvis du tror din ex kjæresten ville nyte en sang mer enn en etter pause opp dikt, deretter bruke en sang for å beile henne i stedet. En vakker, hjerte følte sang med stor tekster fungerer som en etter pause opp diktet bare som en gamle dag dikt.


Skrive din egen etter pause opp dikt
Lyst på deg selv som litt av en poet? Vil du vise kjæresten din hvor mye du ønsker henne tilbake? Vel, er dette din sjanse til å skrive det beste diktet i verden, og gi det til henne. Selv om det er ikke best, vil det faktum at du prøvde trolig vinne henne over allikevel.


Etter pause opp dikt ikke er verdsatt av oss gutta veldig mye; og vi sannsynligvis vil ikke høre en. Men dette er en kvinne som vi snakker om, og det er ingen bedre måte å vinne henne tilbake enn ved hjelp av noen dikt.

No comments:

Post a Comment