Saturday, November 24, 2012

Prøve disse 3 veier å få noen tilbake i livet ditt igjen

Når du mister ditt livs kjærlighet, er det ikke så lett å få dem tilbake i ditt liv igjen; Selv om det ikke er rakettvitenskap å få jobben gjort enten. Det er flere påvist måter å komme over forholdet break ups og gjenoppbygge mistet troen. Hvis du følger rett vei det ikke bør ta for lang for deg å få noen tilbake i livet ditt.


Kommunikasjon er nøkkelen


Veldig grunnleggende ting er i denne forbindelse å kommunisere med din ex med jevne mellomrom. Med mindre du kommunisere at du fortsatt bryr oss om din partner, og dine følelser er fortsatt veldig mye det samme mot henne; det vil være bokstavelig talt umulig å få noen tilbake i livet ditt. Det ville være like ille som prøver å holde en fisk i live etter å ha tatt henne ut av vannet. Husk at hvis du la partneren din føler seg forrådt du kan glemme å få dem tilbake; Du kan aldri få se deres ansikt igjen i livet. På den annen side, hvis du Hold kommunisere regelmessig, sakte men sikkert, vil du lykkes i å så frø av romantikk igjen.


For det andre, etter bruddet, hvis partneren din ikke ønsker å snakke om hva som skjedde, og nekter å godta du tilbake i hennes liv, du alltid kan sette frem Vennskapets hånd. Du kan alltid komme nærmere din ex igjen, hvis du fortsetter å være venner. Men hvis du bo ute av kontakt, er det en god sjanse for at din ex kan beslutte å inngå et forhold med noen andre, lukke alle dørene av gjør i fremtiden.


Tredje og det viktigste som du må forstå er at relasjoner ikke bryter i et øyeblikk. Alle disse break-ups er utfallet av happenings over forbi noen uker/måneder, eller enda sannsynligvis år. Partneren din kan ha vært tålmodig nok til å holde på til denne relasjonen for så lenge, men en dag, kanskje hun har besluttet å sette en stopper for det. Det kan synes å være en forhastet beslutning, men glem ikke at det var du som unknowingly hadde sådd frøene av hat i sitt hjerte, over tid. Så definitivt må du prøve å huske alle din galt handlinger i siste, og analysere tingene som vondt din partner. Tenk på hva hun kunne ha forventet fra deg, som du ikke klarte å oppnå.


Du kan aldri få noen tilbake i livet ditt, med mindre du er villig til å lære av dine feil og aldri gjenta dem i fremtiden. Det handler ikke om å si "sorry" eller "Jeg elsker deg", men som reflekterer den samme gjennom dine handlinger. Det er helt umulig at partneren din ikke gir 100 prosent fra hennes side, når hun ser at du prøver din plan flate best å korrigere alle feil; så vel som prøver å sikre at skje lignende uhell ikke i fremtiden. Du trenger ikke å plukke stjerner for å få noen tilbake, det handler om endring din holdning og gå den ekstra mil for å vinne tilbake din kjæreste.

No comments:

Post a Comment