Wednesday, November 28, 2012

Bør du virkelig komme tilbake sammen med kjæresten din?

Er du planlegger å komme tilbake sammen med kjæresten din? Vel, det er gode nyheter! Men har du noen gang prøvd å vurdere grunnen på hvorfor du ønsker å komme tilbake sammen med kjæresten din?


Uakseptabelt grunner for å komme tilbake sammen med kjæresten og forsoning med henne:


• Tilfredsstillende ditt ego: vil du komme tilbake sammen med kjæresten din bare for å tilfredsstille egoet fordi hun ditched du og venstre kan med et sår ego?


• Frykt for å miste felles venner: eller vil du komme tilbake sammen med kjæresten din fordi din venn sirkel har kommet å akseptere deg som medlem bare på grunn av henne, og du er redd for at hvis du er ikke lenger inn i et forhold med henne, du taper på alle de vennene?


• Sjalusi: vil du komme tilbake sammen med kjæresten din fordi du er usikker, og frykter at hun vil begynne å gå rundt med noe ettall annet?


• Trendy praksis: eller er det at du ønsker å komme tilbake sammen med kjæresten din bare fordi det er veldig mye på moten i disse dager å eie en kjæreste, som du kan flaunt rundt uansett hvor du går?


Vel, synes ingen av disse årsakene å være passer nok til å fortjene en godkjenning. De anses å være svært uakseptabel grunner for forsoning med kjæresten din. Bør du noen gang begå en slik tabbe, og komme tilbake sammen med kjæresten din basert på ett av ovennevnte årsaker, deretter slik overfladisk relasjon definitivt ikke vil vare lenge nok og er bundet til å være svært ustabil og bli ødelagt på det minste øyeblikket av krisen.


Du virkelig elsker henne?


Så, ta litt tid av og revurdere din beslutning. Hvorfor vil du komme tilbake sammen med kjæresten din? Hvis den virkelige årsaken til hvorfor du ønsker å komme tilbake sammen med kjæresten din er fordi du virkelig elsker henne, kan så ingen motsette seg den. Men hvis den virkelige grunnen for forsoning med kjæresten din er noe annet enn kjærlighet, så si nei til slike en fristelse.


Nå, når det er et etablert faktum at du vil komme tilbake sammen med kjæresten din fordi du elsker henne, må du undersøke andre detaljer.


1. Kjærlighet eller forelskelse - partneren din virkelig elsker deg, eller har du observert henne elsker å fade ut med tid eller blossom med anledninger (når du dusjen henne med gaver)? Hvis dette er tilfelle, må så du ikke kaste bort tid og liv, som ønsker å komme tilbake sammen med kjæresten din som er så ufortjente og grådige i naturen.


2. Grad av kompatibilitet - dette er enda et annet viktig kriterium for å vurdere når du skal komme tilbake sammen med kjæresten din. Med mindre dere begge har en høy grad av kompatibilitet, bør du ikke velge en forsoning med din ex kjæreste, fordi hvis du komme tilbake sammen med kjæresten din som ikke er også kompatibelt med deg, så du er nødt til å ha en frisk runde av beskyldninger, skylden spill, strøm kamper, uenighet, verbale konflikter, argumenter, tussles og misforståelser.


3. Er hun omsorg og hengiven-hvis du ønsker å komme tilbake sammen med kjæresten din, må du først fastslå om hun er kjærlig, omsorgsfull og hengiven av natur eller ikke. Hvis du føler at hun er altfor selvsentrerte og selvsentrerte, og bryr seg ikke for dine behov, hva du liker og misliker, hun er ikke passer for deg og du må slutte å drømme om å komme tilbake sammen med kjæresten din som er så egoistisk og narsissistisk i hennes oppførsel. Med mindre din partner reciprocates din følelse og gjenkjenner dine behov, kan hun ikke kan gjøre en god partner.


4. Lojalitet-det mest viktig aspektet å vurdere er om din partner er lojale til deg eller ikke. Med mindre din partner er absolutt trofaste, dedikert, hengiven og forpliktet til ditt forhold, må du ikke engang vurdere å komme tilbake sammen med kjæresten din fordi slik relasjon vil alltid bli ustø og hul fra innenfor.


Vurdere alle de overnevnte punktene, og deretter vurdere for deg selv, om du bør virkelig komme tilbake sammen med kjæresten din eller ikke.

No comments:

Post a Comment