Friday, November 23, 2012

Topp 5 feil du bør unngå mens du prøver å gjøre din kjæreste ønsker du tilbake

Oftere enn ikke, skjer det så at etter en plutselige oppbruddet, du lest et par forholdet råd og starte gjennomlesing for å gjøre kjæresten din vil du tilbake en gang. Men du trenger å analysere hele problemet, og svare på noen spørsmål som hva som forårsaket denne oppløsningen? Hvem var ansvarlig for dette? Var det du som var uforsiktig nok til å invitere problemer, og endte opp med å miste kjæresten din? Det har blitt konstatert at mang en gang, du pleier å gjenta noen vanlige feil, som blåser bort din sjanse til å få henne tilbake, eller for å gjøre kjæresten din vil du tilbake.


Trinnene som er galt veien å gå!


Først av alt, bare skyve unna ditt ego og mandig tanker en stund, og ikke følger noen råd blindt. Før du ikke forstår årsaken til denne uhell, vil du aldri være i stand til å vinne hennes kjærlighet igjen og gjøre kjæresten din vil du tilbake. Videre kanskje forholdet råd virker for mange, men ikke for deg, som hver relasjon er unikt og det er ingen master formel å få jobben gjort. Ingen vet din ex bedre enn du gjøre, så du er den beste til å bedømme å gjøre de riktige trekkene.


For det andre, ikke prøv å henge rundt med andre jenter for mye, for å gjøre kjæresten din være misunnelig. Det kan fungere for første gang, men hvis du bestemmer deg å gjøre det igjen, hun kan også bestemme deg å gjøre samme neste gang til, og plutselig kan du bli sjokkert over å se henne i armene til noen andre.


Tredje vanlig feil er at knusing i kommunikasjonskanalen med din ex. Det er unektelig sant at du ikke bør samhandle for mye snart etter oppløsningen og prøve å unngå ytterligere interaksjon, men du må holde koblingen med din ex, og aldri avreise henne alene, og føler utelatt. Mangel på kommunikasjon kan ha vært årsaken til bruddet, og hvis du gjenta samme feil igjen, kan du ganske enkelt si farvel til kjæresten din for godt.


Fjerde vanlig feil ser altfor glad. Ser trygg og munter er sikkert en god idé, så lenge det ikke formidle at du faktisk nyter break-up og du re sannsynligvis bedrestilt uten din partner. Hvis du gjør dette, glemme å gjøre kjæresten din vil du tilbake, hun vil aldri engang å snakke med deg igjen.


Sist men sikkert ikke minst, må du aldri gå og faller for hennes føtter ber om nåde. Denne ideen har aldri betalt seg, og selvfølge sjansene er ekstremt høy at det aldri vil vise seg for å være vellykket for alle. Husk at du hadde en break-up med partneren din en gang tilbake, og det skjedde fordi hun ikke var fornøyd med forholdet. Så hva er du prøver å bevise tross alt, hvis ikke du viser at du har lært fra dine feil?


Derfor unngå disse vanlige feil og act fornuftig, gjøre partneren din føler glad igjen, og det ville ikke være lenge før du lykkes for å gjøre kjæresten din vil du tilbake.

No comments:

Post a Comment