Saturday, November 17, 2012

Skriver og synger en sang sammen igjen

OK, så du har blitt brutt med kjæresten din. Ja, hadde du sannsynligvis en kamp der du var begge blir hard overskriften og ting kom ut av kontroll. Det kan være det faktum at du bedro henne eller hun snytt på deg. Uansett hva situasjonen er, du er nå ute for å komme tilbake sammen med din ex kjæreste. Og dømme etter du klikker på denne artikkelen, er du ute etter å gjøre og synge en sang sammen igjen.


Hva trenger du


Den gode tingen om en sammen igjen sang er det faktum at du ikke trenger mye. Du trenger bare en penn, papir og en stemme. I de fleste tilfeller er den vanskeligste delen om den sammen igjen sangen tekstene.


Du kan tenke jeg ikke har en god stemme. Det faktum at du ikke har en god stemme vil gjøre det to ganger så godt. Det er ikke måten tilbake sammen sangen lyder; Det handler om sin mening. Du kunne ha en stemme som er helt forferdelig når synge, men ordene du "synger" vil være nok til å smelte henne.


Så, du har ikke å bekymre deg om din stemme, som det vil bare legge til karakteren av hva du prøver å komme over. Som nevnt før, den vanskeligste delen er tekstene. For å få tekstene, har du å virkelig komme dypt ned og få dine følelser på tvers. Selv om det kan høres merkelig, det er de menneskene som ikke kan snakke med en person og få noe til dem, men de kan synge den og putte den i tekstene svært effektivt. En sammen igjen sang kan bare være det du trenger til å virkelig komme hvordan du føler over hensiktsmessig.


Hvordan gjør jeg opp tekstene


Når du først setter deg ned for å skrive sangen, vil mer enn sannsynlig har du mye å si, men ingenting å sette ord. Den beste tingen å gjøre er start skrive hvordan du føler. Dette trenger ikke å være i setninger; Det kan bare være et par ord eller uttrykk. Holde jotting ned følelser til du føler at du har ikke mer igjen.


Etter at du har en samling av tilfeldige følelser på papir, vil du trenger å vite hvordan du skal gå om sangen sammen igjen. Du kan ta det mange måter. Du kan gjøre det alvorlig, romantiske, morsom, dum, etc. Det kan virkelig være hva du vil den skal være.


Dette er de målrettede tilnærmingene. Når det kommer til kjæresten din, vil du vite den beste tilnærmingen.


1. Å helt motsatte fra hva hun forventer. Dette vil ikke bare få henne oppmerksomhet, men innser at det er en annen side av du.


2. Virkelig ringe inn på attributtet hun liker mest om deg. Hvis hun liker din goofy side, bruke det, og det vil minne henne hvorfor hun falt i kjærlighet med deg.


I alle, kan du lage en sammen igjen sang som vil bli uforglemmelig til din ex og noe kreativ. Det bør uttrykke dine følelser, så vel som din hensikt på å komme sammen igjen.

No comments:

Post a Comment