Sunday, November 4, 2012

Råd om hvordan å komme tilbake sammen med en Ex-kjæreste

Du har en break-up nylig og er på utkikk etter pålitelig råd om hvordan å komme tilbake sammen med en ex kjæreste? En breakup er en svært uheldig hendelse i livet til et godt matchet og kjærlig par. Det er ofte sett at begge partnere oppleve en slags skyldig føler og en dyp anger etter en break-up. Dette er fordi de angrer beslutningsprosessen hissig og impulsiv og crave å komme tilbake inn i verden av sine partnere. Hvis du er en person som har hatt en break-up nylig med kjæresten sin, og som ønsker å flikke på med henne desperat; så her er noen verdifulle råd om hvordan du får tilbake sammen med en ex kjæreste.


Hva du trenger å gjøre:


1. Act menneskelige: Angre dine handlinger og feil du har gjort, og prøver å rette dem, bortsett fra angrende for dine feil. Det sies at omvendelse er en følelse som vasker bort all ondskap fra ens hjerte. Men folk er så full av egoisme og en følelse av falsk prestisje som de ikke vil bøye eller viser alle underskriver av omvendelse for sine feil. Derfor, først og fremst råd om hvordan du får tilbake sammen med en ex kjæreste er å slutte å være ufølsom og ugjennomtrengelig til partneren din smerte, og å begynne å opptre menneskelige ved å vise tegn til omvendelse for utløsing break-up.


2. Tillat henne til å gi vent til hennes følelser: den nest mest verdifulle brikken råd om hvordan du får tilbake sammen med en ex kjæreste er å tillate henne en sjanse til å gi vent til hennes følelser. La henne bare helle ut alle hennes negative følelser og hennes sinne. Hun høres kanskje litt for irritert, skuffet og kritisk i sin tilnærming. Men du bør heller ikke avbryte hennes flyt, heller bør du prøve å kutte henne og gi henne noen forklaringer. Høre henne ut helt uten å bli opphisset og defensive. På slutten av hennes outpour, si at du respekterer og er enig med hva hun har sagt og bare Innrøm dine feil. Du trenger ikke nødvendigvis å ta onus for den uheldige hendelsen, men du må definitivt høres unnskyldende. Erklære din interesse for henne åpent slik at hun vet at du fortsatt omsorg for henne og er interessert i hennes selskap.


3. Studien partneren din tett: noen ganger kan du bli så oppslukt i ute etter noen verdifulle råd om hvordan du får tilbake sammen med en ex kjæreste; at du ikke klarer å legge merke til at til tross for alle anstrengelser for å vinne tilbake din kjæreste, fungerer ingenting virkelig for deg. Under disse omstendigheter, bør du stoppe medlidende deg selv og begynne å være realistisk i din vurdering av din ex partner. Du bør begynne å studere din ex kjæresten atferd mer nøye, og se etter tegn, som indikerer at hun har flyttet frem med hennes liv, og at hun har ikke lenger omsorg for deg i det hele tatt. Dette kan selvfølgelig være svært smertefullt, men minst det vil spare deg fra en annen ødeleggende hjerte pause episode i livet ditt.

No comments:

Post a Comment