Friday, November 16, 2012

Måter å komme tilbake med din Ex-kjæreste

Menn er overraskende clueless når deres forhold med sin lenge kjæresten kommer til en brå slutt. Mesteparten av tiden kvinnen vil fortelle deg det har ingenting å gjøre med deg, og hun vil avstå fra å forklare deg hva det var at du gjorde. Her er noen nyttige måter du må bruke hvis du ønsker å komme tilbake med din ex kjæreste.


Trinn for å få deg på rett spor!


• Rekruttere en felles venn til å snakke med henne. Få dem til å finne ut hvorfor hun bestemte seg å avslutte forholdet, og liksom tilfeldig spørre om det er noen måte du kan komme tilbake med din ex kjæreste. En kvinne står en mye høyere sjanse for å få mest mulig informasjon for deg, i motsetning til en mann. Uansett hva du velger, bare sørg for at de er pålitelige og kan tilfeldig opprettholde samtale med henne uten å la på som det blir gjort av forespørselen.


• Casually bump inn i henne. Vet du at hun går til en viss lokal bar hver onsdag med et par av hennes kjærester? Få sammen et par av dine venner (ideelt to menn og en kvinne), og fortrinnsvis de at hun vet og er kjent med. Nærmere vennskap de har med henne jo bedre. Ikke sitte med henne eller uttrykke interesse i selv hengende ut med henne. Dette vil gjøre henne føle seg fanget og ganske sint at du pålagt på en kveld ute med sine venner. I stedet opprettholde din avstand og forsøke bare en uformell hello, fortrinnsvis når hun går til baren alene for å bestille en drink eller er gjør henne veien tilbake fra toalettet.


Hensikten med dette er å vise henne at du fortsatt kan gå ut med vennene dine og handle akkurat som du ville om du to var det sammen. Kle seg fint, som det ikke gjør vondt for henne å se du kontaktet av andre kvinner. Ikke imidlertid regelrett eller åpenbart flørte med dem. Dette vil helt ødelegge enhver sjanse du hadde å komme tilbake med din ex kjæreste.


• Sende henne en liten, men meningsfull gave. Ingenting er mer nødvendig enn en enkel rød rose å gjøre henne og hennes venninner gå, "awwwwww...". Dette kan gjøres om du sier du er beklager for noe du sier eller gjorde, eller bare for å la din ex vet at du tenker på henne. Disse små gaver arbeide underverk for å prøve å komme tilbake med din ex kjæreste. Bare husk å ikke overdrive det og holde det enkelt.


• Hvis du gjorde noe å uroe henne, svelg din stolthet og beklager bare. Det er ingenting mer skadelig for dine sjanser til å komme tilbake med din ex kjæreste enn å lyve for henne. Kvinne kan forstand en løgn fra en mil unna så bare ikke risikere det.


• En siste måte for å komme tilbake med din ex kjæreste er rett og slett, gi henne en stund; spesielt hvis hun ber om den. Ikke prøv å trå der du ikke er ønsket. Hun kan gå gjennom noe helt irrelevant du virkelig trenger bare litt tid alene.

No comments:

Post a Comment