Monday, November 19, 2012

De beste måtene å gjenopplive ødelagte relasjoner og gjør din Ex-ønsker du tilbake

Hvis du har hatt et forhold bryte opp i siste dagene, er sjansene høye at du søker den beste måter å gjøre din ex vil du tilbake. Vel, er en ting sikkert at det er ingenting kalt den "beste måten", for å få din ex tilbake, og hva som fungerer for deg kommer til å være den beste for deg. Men på den annen side, kan taktikk som har jobbet for andre ikke arbeide i din favør. Så, det handler om prøver hardt og gjør din ex vil du tilbake.


Først og fremst ting som du må gjøre, er å vurdere årsaken til denne oppløsningen på en beskjeden måte. Du kan aldri godta dine feil og miste din partner for godt, men husk det ikke vil ta lang tid for deg å realisere dine galt gjerninger, men det kan bli for sent da utelukker alle muligheter til å vinne sin tapte kjærlighet og å lage din ex vil du tilbake.


Hva om de ikke ønsker å snakke?


I tilfelle din partner ikke ønsker å snakke med deg i det hele tatt, kan du søke hjelp fra en relasjon rådgiver, og prøv å forfølge henne til å komme til en forholdet rådgiving office. Det er sikkert at ingen kan virkelig gjøre en slags magi og gjøre ting alright, men de kan hjelpe deg i å analysere problemet. Det er fullt mulig at din ex kan prøve å ta all frustrasjonen ut av hennes hjerte, og snakker ting foran en relasjon rådgiver som hun ikke fortelle deg direkte. Bli ikke overrasket, det skjer alltid at kvinner slutter å snakke ut, hvis de ikke får riktig oppmerksomhet og respons fra deres svar. Men, nå som hun snakker det er ikke tid til å bli rasende med uansett hva hun er blurting ut; men det er din tid å forstå hva som egentlig gikk galt. Hvis du kunne reise tilbake, kan du faktisk korrigere feil? Hvis svaret er ja, alt du trenger å gjøre er å la partneren din uttrykke alle hennes sinne og slå seg ned. Du må prøve å lytte til hver enkelt ord som hun snakker fordi dette vil være din gylne nøkkel av skiftende siste, og å lage din ex vil du tilbake.


Selv uten en relasjon rådgiver, kan du gjøre de riktige trekkene, og finne ut hva var det som virkelig klemt din ex så dårlig, som resulterte i break-up. Var det en bestemt sak, eller bare det generelle problemet i kjærlighetslivet som forårsaket denne oppløsningen? Du kan alltid prøve å avgjøre forskjellen ved å lytte til din partner og bekjenne dine feil. Uansett hvor sinte din ex kan se, ville ikke det ta mer enn få intim ord og en unnskyldende tone å sinnsro henne ned. Når du gjøre henne føler re-sikres at du fortsatt elsker henne virkelig ville det være bare spørsmål om noen dager i re-building forholdet igjen og å lage din ex vil du tilbake.

No comments:

Post a Comment