Sunday, November 18, 2012

Trinn for å komme tilbake med din Ex-kjæreste

Den aller første skrittet å få tilbake med din ex kjæreste er å finne ut hvorfor hun endte forholdet i første omgang. Dette kan være vanskelig som hun kan ha sagt noe bare for å spare følelsene dine, i motsetning til hva hun virkelig føler. Den beste måten å gjøre dette på, er ved å spørre rundt. Du ønsker ikke imidlertid å gjøre det klart at du søker informasjon om henne. Pass på at du bare ta det opp tilfeldig i en samtale med en felles venn, fortrinnsvis en kvinne.


Kvinner har en stor naturlig helling av sjalusi. Hvis du begynner å se andre kvinner, vil hun naturlig lurer på hva det handler om, som bestemte jenta og at jenta har at hun ikke. Vise henne du flytter på som det vil sette en slags tidsbegrensning på hennes vindu av muligheter. Hun vil finne at hun bare har en viss tid før du finner en kvinne, få alvorlige, og ikke lenger ønsker henne tilbake. Å komme tilbake med din ex kjæreste, dette er nesten en nødvendighet.


Trinnene du må ta


Starte på nytt. Vent en liten stund, og deretter gi henne en svært uformell samtale en natt. Bare si at du tenkte om flytte noen kinesisk mat etter jobb og du tenkte på henne fordi du to alltid gikk til en bestemt kinesisk restaurant og du trodde det kunne være fint hvis hun ønsker å følge deg. Et annet alternativ for denne metoden å komme tilbake med din ex kjæreste er å gi henne en samtale en kveld, og si noe til effekten av, "Hei jeg hadde tenkt å spille biljard med noen venner i kveld, men noe kom opp og de ikke kommer til å gjøre det. Så jeg tenkte jeg ville bare gi deg en samtale, og se om du ønsket å møte meg på [sted] og skyte noen spill som vi pleide å.


Adlyde de vanlige reglene av dating. Opptre som om det er noe mer enn en tilfeldig vennskap du leter etter. For å komme tilbake med din ex kjæreste må du aldri la henne å tenke du er jage henne. Bare etter å etablere et nybygd vennskap å fungere som en base bør du noen gang prøvd noe romantisk med henne. Ikke prøv å holde hennes hånd eller kysse henne, eller selv ta opp ditt siste forhold. I stedet får tilbake med din ex kjæreste ved å opptre som om du to var aldri ex er i det hele tatt.


I konklusjonen, hvis du ønsker å komme tilbake med din ex kjæreste, glem det siste forholdet. Det åpenbart fungerer ikke. Hun vil begynne å fortelle deg hva hun tenkte gikk galt og bare betale stor oppmerksomhet til alt hun bringer om fortiden. Det aller siste tingen du ønsker å gjøre er å få tatt på fersken av henne for ikke å huske noe hun sa. Kvinne legger stor vekt på en manns evne til å lytte til dem. Hvis du glemmer noe du er sikkert kommer til å mislykkes fullstendig i ditt forsøk på å komme tilbake med din ex kjæreste.

1 comment:

  1. Hej alle, Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der slog op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage til mig, så hvis du har brug for hjælp, kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller ring/WhatsApp +2348104102662. Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete