Friday, November 9, 2012

Flytte etter en pause opp

Det er ikke lett for noen å flytte på, etter et forhold bryte opp. Psykologer si at går gjennom en relasjon breakup, er som å gå gjennom grieving prosessen. Vel, hvis du sammenligner to, kan du se en rekke likheter. I begge tilfeller du er å miste noen du elsket og psykologisk, ditt sinn er ikke villig til å la dem gå. Så kan du komme over en dårlig pause opp med å bruke lignende prinsipper som sørgende.


Det er viktig å lære hvordan relasjoner slå surne, og hvordan å gjenkjenne symptomene. Så du trenger å få noen nyttige råd for å administrere break ups, for eksempel støttegrupper og holde en positiv tanke. Personer som er sorg bruke samme råd for å komme over deres tap. For det første må du forstå at break ups er en del av livet, og også en del av relasjoner. Relasjoner avslutte hele tiden. Hvis du ikke hadde brutt opp med noen før, ikke ville du sannsynligvis ha opplevd de intense følelsene som du følte med partneren du bryte opp med nå. Tenk også på fremtiden; du vil ikke kunne dele unike opplevelser og følelser med en fremtidig partner hvis du ikke komme over og gå videre etter pause


Typer av Break-Ups


Ikke alle break-ups er de samme. Forskjellige break ups kan opprette forskjellige følelser som dyp sorg og depresjon, sinne, eller kanskje til og med tro. Her er de tre ulike klassifiseringene:


(1) Du er den som er å bryte opp-denne typen bryte opp er åpenbart den enkleste, og det vil gi deg litt, hvis ingen problemer i det hele tatt å komme over. Vedtaket vil gjøre at du føler deg bedre, friskere enn å være i forholdet.


(2) Partneren besluttet å bryte opp-dette er den vanskeligste typen pause opp, siden den andre delen valgte å bryte opp og du er igjen for å plukke opp bitene. Dette er hovedtemaet i denne artikkelen.


(3) Begge parter bestemme-dette skjer når partene har gjensidig avtalt å gå sine egne veier. Dette er best og sjeldneste typen bryte opp, der enkeltpersoner bryr seg om følelsene til den andre og de grunnen og åpent diskutere.


Å vite hva slags bryte opp du går gjennom, vil hjelpe du komme til vilkårene med den ideen og vil hjelpe deg i begynner å komme over den. Det er ikke så vanlig seiling, siden du kan over og over atter, gå gjennom usikkerheten og du kan spørre deg selv hvorfor er dere to fra hverandre.


Hvordan du flytter på


Når du komme til vilkårene med det faktum at break ups skje i livet og at de vil skje med deg, kan så du gå videre til den gylne regelen for break up:


Erklære deg selv troen på at det er nødvendig å komme over personen som brøt opp med deg. Dessverre en god del mennesker motstå pause opp, og motstå å komme over personen. Det skjer altfor ofte enda verre enn å motstå komme over personen, hvor en del av dere ønsker å flytte, mens den andre er fortsatt holder på, er at noen mennesker ikke er klar over denne konflikten som skjer i deres sinn. Denne konflikten kan forlate deg drenert mentalt og følelsesmessig, og du vil ikke være i full kontroll av dine tanker.


Alltid vet hva du ønsker-få over bruddet opp og spør deg selv hvorfor du er så motstandsdyktig til å flytte. Spør deg selv hva gjør du tiltrekkes til denne personen, hva du liker best om ham som gjør ham så spesiell og hvorfor kan ikke du get over ham? På denne måten vil du avklare dine følelser og bli kjent med deg selv bedre. Når tankene er klarere, vil du få en følelse av retning for livet ditt. Vil du vite nøyaktig hva du vil, og du vil ikke ha noen flere andre tanker. Hvis du har et valg av å gå til en gresk øy eller Spania for en ferie, og du kan ikke gjøre opp tankene dine, fordi du ønsker å besøke begge steder, vil du ende opp ikke besøker ett av dem!


Hvis du ikke har gjort opp tankene om hva du ønsker fra livet, vil ikke du oppnå noe, men en følelse av frustrasjon. Du vil føle deg usikker på deg selv, siden du stadig vil undersøke dine følelser for å prøve å forstå din sanne ønske. Så før du tar skrittet fullt ut og å engasjere seg i et annet forhold, prøv forstår din følelse første...Samle informasjon om deg selv fra familie og venner, og aller viktigst fra deg. Når du er fornøyd at du kjenner deg selv, så vel som dine drømmer og ambisjoner Vel, deretter gå videre og aldri se tilbake igjen.

No comments:

Post a Comment