Monday, November 5, 2012

Alt om å korrigere dine feil og komme tilbake sammen igjen

Du må forstå de grunnleggende fakta at kvinner ikke virkelig elsker break-ups i relasjoner, til den blir helt umulig for dem å fortsette med sin partner. Og når forholdet forverres i en slik grad at det er ingen sjanse for å holde på det, kjærligheten til livet ditt blir plutselig din ex. Dette er når du starter sliter og evne å make-up og komme tilbake sammen igjen.


Det er mulig at du kan ha hatt bare en mindre tvist med partneren din og plutselig du funnet at du har hatt en break-up. Hvis du tenker vil hva som hadde skjedd du innse at du var be om for bekymring, og det sannsynligvis ikke var partneren din skyld. På den annen side, kunne det ha vært partnerens feil, som du kanskje har tatt helt alvorlig, og skiltes av. Men nå som du er manglende din partner dårlig og leter etter måter å nærmer seg henne og komme tilbake sammen igjen, vil du innse skaden som disse liten liten saker har gjort.


Bare husk, det er aldri for sent!


Hvis du tror det er allerede for sent, bekymre deg ikke ennå, er det alltid muligheter for make-ups og komme tilbake sammen igjen, så lenge din partner ikke har inngått en relasjon med en annen person ennå. Du kan også prøve å gjøre partneren din føles sjalu ved å gå på en såkalt date med noen andre, men du må være ekstremt forsiktig som dette kan tilbake-brann svært dårlig på deg. Det har vært en godt kjent faktum at kvinner føler sjalu svært raskt, og de kan gjøre noe for å få deres mann tilbake; men hvis de føler seg forrådt, da det kan være slutten av verden, og det ville utelukke alle muligheter for å få tilbake sammen igjen.


I første omgang, må du finne ut om din Partners følelser og mind-set i øyeblikket. Hvis de fortsatt bryr seg om betyr hver lille ting du gjør, og legge merke til alle trekk som du gjør i livet så det tydelig at din ex er bare venter på et initiativ for å bli tatt til din side, og komme tilbake sammen igjen.


Hvis dette skjer for å være tilfelle, flyttes må du skyve ditt ego til side og gjøre det nødvendig, gjør fornuftig når du blir bedt om å gjøre dette. Det er en bitter faktum at en feil flytte dårlig kan skade din ex en gang mer, og denne gangen ikke vil du få en ny sjanse av korrektIng du feil og komme tilbake sammen igjen i fremtiden.


Den beste måten er alltid å starte helt på nytt, og bli venner med partneren din. Gjøre dem føler trøstet og brydde seg om. Er det bare et spørsmål om plukke det rette øyeblikket, ber dem om igjen og komme tilbake sammen igjen, håper denne gangen vil være evig. Alltid huske, hvis din kjærlighet var sterk og sant, din partner vil alltid ønske å komme tilbake i livet ditt; Hvis det ikke var så det sannsynligvis ikke ville ha overlevd gjennom hele livet uansett.


Nå går du få henne tilbake!

No comments:

Post a Comment