Friday, November 2, 2012

5 Trinn i hvordan du får en Ex kjæreste tilbake

Vi har mange forsøk og tribulations i livet. En av disse mer vanlige problemer er hvordan å få en ex kjæreste tilbake. I mange tilfeller vil du finne at forholdet var bedre off venstre alene og brutt opp; Men, det er de omstendighetene som du bare ønsker å klapse deg selv på baksiden av hodet og si "hva var du tenking!" I alle fall, det er noen forholdsregler du kan ta i hvordan å få en ex kjæreste tilbake. Nedenfor vises fremgangsmåten.


Å få det rett-steg for steg


1. Første steg i å få en ex kjæreste tilbake vil bli å asses selv, få deg tilbake på sporet og deretter jobbe derfra. Det er ikke nødvendig å engang tenke på hvordan du får en ex kjæreste tilbake hvis du er ikke rett deg selv. I relasjoner har vi en tendens til å overse oss selv. Dette skjer fordi, spesielt i langsiktige relasjoner, du bli "en" med den andre personen. Selv om dette er "egentlig" bra, er det ikke alltid sunn. Dessuten, det er ikke noe som partnere gjøre for å kontrollere hverandre; det like naturlig tendens til å skje.


2. Det andre trinnet er å finne ut hva hun er ute etter. Hvis hun brøt opp med deg på grunn av noe du gjorde, kan det være salvageable; Hvis hun brøt med deg over mange ting, og det var en lang tid kommer, vil det ta mye mer viljestyrke og mye mer tid å overbevise henne om du har gjort endringer.


3. Bli kjent med henne igjen. Du må sørge for at du ikke presser forholdet ideen på henne. Hun trenger å få å kjenne deg igjen og det samme gjelder for deg. Noen ganger når vi først får i et forhold, er det flott. Etter tid, folk vokser fra hverandre, eller har forskjellige interesser. Bli venner igjen og se hvor den leder hen. Det kan hende du overrasket over utfallet. Det vil enten gjøre du innser at du er bedre å venner, eller det vil tillate deg å virkelig sette pris på hva du hadde, og forhåpentligvis få tilbake din ex tilbake i livet ditt.


4. Det fjerde trinnet i å få en ex kjæreste tilbake er å sakte la henne se endringer i deg. Ikke overvelde henne først med alle endringene. Dessuten, ikke fortell henne at du har gjort alle disse dramatiske eller små endringer. La han se dem for seg selv. Ved hennes merke dem, vil det være mer effektivt, og hun vil oppfatter dem som sannferdig.


5. Lag din endelige flytte når alt har falt i sted - ikke gjør det for fort. Oftere enn ikke, vil du vite riktig tidspunkt for å lukke avtale. Faktisk, du kan selv finne som din ex kjæreste er gjør det bevege å komme tilbake sammen.


Holde ting rolig og jevn hvis du ser på hvordan du får en ex kjæreste tilbake i livet ditt; ikke Skyv den, overdrive eller tvinge henne inn i noe hun ikke ønsker. Hvis du gjør det, vil det slå tilbake umåtelig.

No comments:

Post a Comment