Monday, November 12, 2012

Bryte opp Recovery - hvordan å starte en pause opp

Hvis du er den som trenger en pause opp, først av alt spør deg selv hvor alvorlig er du angående forholdet. Hvis du er seriøs om forholdet, og elsker den betydelige andre dypt, gi deg selv god tid for å tenke før du hopper til konklusjoner og beslutninger. Hvis du tok hele forholdet som en tid-pass, kan det hende det uunngåelig at du avslutter.


Analysere forholdet & elskeren din før du tar avgjørelsen:


Hvorfor vil du avslutte?


Kamper:


Men sterk forholdet bli, kamper er en uunngåelig del av ekteskap og kjærlighet. Du kan føle på tidspunktet for bruddet at alle som du hadde i forholdet var kamper. Gi litt tid for klar tenkning. Hva med de gode tidene du fikk sammen? Hvis partneren din ikke synes å være klar om emosjonelle skader forårsaket til deg under kamper, nøl med å ha en åpen samtale om det.


Inkompatibilitet:


Det er mange par som er inkompatible i mange aspekter, men har sin største tid når de er sammen. Men de kjempe mye. Det er mange kompatibel mennesker som bor en søvnig relasjon i flere tiår. Årsaken kan være mangel på felles interesser selv når deres tegn går hånd i hånd. Forholdet kan bare mangler den gnisten. Det er ingenting som full kompatibilitet i ethvert forhold. Gjør alle justeringer og offer for å holde forhold går. Hvis du er en type person som bare ønsker å få perfekt passer, og ikke ønsker å bry justere eller å ofre mye, bryte opp er det eneste valget som ligger foran oss. Bruk ditt eget brain:


Det kan være situasjoner når relasjoner men fantastisk de kan være, skjer ansikt de tøffeste kampene tenkelige. Det kan være slikt punkt at du nådd vedtaket av en breakup. Dont hoppe inn beslutninger når du er opphisset. Ta et par dager å kjøle og deretter bruke hjernen din til å evaluere personen, og forholdet. Hvis du vil en andre opinion, er avhengige av en sann og eldre venn som ville gi upartisk uttalelse (som har ingen skjulte motiver).


Vokt dere for forutinntatt meninger: en partisk person kan være dine foreldre, en sjalu venn eller noen som ville bare vil forholdet til slutt, på grunn av en rekke skjulte grunner til at de ikke ville like å avsløre. De kan dusj du med veldig beløpet av tillit, kjærlighet og frihet. Det i seg selv fungerer som en skjult felle siden de vet at din samvittighet ikke vil la deg skuffe dem igjen.


Å oppnå noe stor i livet krav stor risiko. Det kan være barrierer som kastesystemet, religion, familien prestisje etc som trenger å bli ofret. Dette er punktet hvor du må gjøre et valg. Du ønsker å tilbringe et livstid med en person ditt hjerte ønsker? Eller du vil velge en risiko gratis alternativ som foreldrene dine velger? Mindre risiko betyr bare mindre belønning. Og selvfølgelig kjærlighet er ikke for svak-på hjertet.


(Hvem sa risikofri? De fleste av ekteskapene som skjer i ikke-vestlige land er fortsatt ordnet etter foreldre vurderer alle astrologiske kompatibilitet og alle. Men skilsmisse grafen er bare på vei oppover. Hvorfor?)


Hvis du etter å gi riktig weightage til ulike faktorer, du bestemmer deg å bryte opp, er retningslinjer du kan følge:


Respektere sin rett til å vite:


Uttrykke dine bekymringer angående forholdet og grunnen hvorfor du tok denne beslutningen. Snakke med ham/henne ser rett inn i sitt ansikt. Hvis du ikke kan snakke i person, kan du gå for en telefonsamtale. Men sitt beste at du gjøre det i person. Hvis partneren din har en høyere sjanse for sprengning ut, så det er bedre at du presentere saken gjennom et brev og deretter diskutere den etter et par dager for ham/henne å kjøle seg ned. Uttrykke alle grunnene som gjør at du føler at du vil bryte. Selv om saken er som om du ikke var bare alvorlig om saken, kan uttrykke it direkte hjelpe din partner komme ut av bryte opp smerte ganske snart. Avstå fra å kommunisere bare gjør den andre personen desperat, holde falske håp eller oppnå konklusjoner som kan vise seg for å være skadelig i det lange løp.


Være så ærlig som du kan:


Selv om hva du sier til partneren din, kunne det ødelegge bildet i hans/hennes hjerte, fortelle hele sannheten. Sannheter kan gjøre ham/henne mislike deg, men det hjelper deres hjertet å gro mye raskere.


Låne øre for å lytte:


La din elsker uttrykke hva de har å si. Åpne hjertet ditt og prøve å se ting fra deres perspektiv også.


Gi plass for rettelser:


Innse det faktum at alle lærer av feil. Nå kan det være ham. I morgen kan det være du. Forstå at en person kan virkelig lære av feilene og endre hvis han/hun oppriktig ønsker å. Gi ham/henne en sjanse for at hvis du er virkelig forelsket.


Prøv å bryte opp med gjensidig forståelse:


Bryte opp med gjensidig forståelse alltid hjelper for raskere healing. Det unngår følelse av skyld fra klamrer seg til du og smerten av å få ditched fra hjertet ditt partnere. Det er en tryggere og mer vokst opp måte å bryte fra relasjoner.


Vær hensynsfull:


En breakup er ikke som "når du elsket, og nå du ønsker å avslutte-" så du avslutter. Det er et spørsmål av hjertet, og det er en annen person involvert. Du kan få enorm støtte fra familie eller en annen kilde, men før du tar av kjærlighet og støtte du brukte til å gi, må du kontrollere at din kjæreste faller ikke. Ellers hva betyr det av kjærlighet?


Sikre hans/hennes venner støtter:


I tillegg til å forklare årsakene til bruddet til din partner la vet noen av hans/hennes veldig intim og støttende venner også hvorfor du tok beslutningen. Dette kan hjelpe dem med å gjøre din elsker realisere ting langsomt med tid. Kontroller at du er å være tro mot ditt hjerte.


Stopp alle former for kommunikasjon:


Når du er ferdig med å forklare ting, og du to besluttet å avslutte, samtaler Stopp alle telefon, e-post, alt. Unngå noen sjanse til å møte personen igjen.


Unngå provokasjoner:


Aldri vedta sadistiske holdningene til sårer personen ved å holde på å tiltrekke ham/henne til deg selv etter pause opp. Det kan være hundre-ting som du vet ville slå ham/henne på. Unngå å være barnslig eller du ville være dypere sår som du allerede har forårsaket.

No comments:

Post a Comment