Saturday, November 10, 2012

Oppløsningen uten å skade henne: Er det mulig?

-Intro-


Er du en mann som vurderer å bryte opp ditt forhold, men du ønsker ikke å såre henne? Det er gode grunner for å holde med partneren din, men frykt for hvordan vil hun svare break-up bør ikke være en av dem. Mange gutter bo på grunn av denne frykten, selv om de har gyldige grunner for å ville break-up:


* Kanskje kommuniserer du ikke godt som et par...
* Kanskje er hun også klengete...
* Kanskje trenger du mer plass og tid til deg selv...
Eller kanskje du ønsker bare å være singel og forfølge karriere og personlige mål uten komplikasjoner av et forhold...


Uansett hva din grunn til å forlate, hvis du er en medfølende person, vil du sannsynligvis føle dårlig om å måtte vondt henne. Men uansett hvor mye du omsorg for din partner, bo ikke du med dem av frykt for break-up. I motsetning til hva du kanskje tror, bor når ditt hjerte er ikke i den ikke tjener henne: ingen virkelig ønsker en partner som holder seg med dem av medlidenhet.


-Forsinke break-up-


Er du forsinke break-up fordi du ikke ønsker å skade din partner? Gjør høres dette kjent:


"Jeg ønsker ikke å føre til hennes smerte"
"Jeg kan ikke stå å gjøre henne gråte"
"Hun ikke kan leve uten meg"
"Hun vil frik ut om bryte den"


Disse er ikke gyldige grunner for å unngå en break-up. Hjertesorg er en del av livet. Ville du ønsker å leve et liv som du aldri opplevd smerten av en verkende hjerte? Et liv med minimal hjertesorg ville være hyggelig, men noen hjertesorg er uunngåelig. Det er bare én måte å unngå hjertesorg: bo enkelt. Alle av oss registrere deg for potensielle hjertesorg når vi går inn i et forhold.


Bare husk: du er ikke grusom for å ville brekke-opp et forhold som du ikke lenger ønsker. Faktisk, er bryte opp det eneste du kan gjøre når du har bestemt at du ikke kan holde ditt hjerte i forholdet lenger.


-En break-up uten smerte er ikke mulig-


Hvis du er forsinke break-up fordi du ikke ønsker å såre henne, er det åpenbart at du bryr deg veldig mye for partneren din, og det er bra. Men du er også bekymret for sannsynligvis om deg selv - hvordan vil du være i stand til å håndtere hennes reaksjon. Enkelt sagt, er du redd. Det er en gyldig grunn til å være redd: det er ingen måte å bryte opp uten smerte og ubehag.


Du kan fjerne denne frykten ved å lære hvordan å gjøre break-up så smertefri som mulig for dere begge. Det er visse retningslinjer du kan følge, hvorav den ene er å ta handling ASAP: jo lenger du venter, jo mer du begge har investert i forholdet.


Hvis du føler fast, og kunne bruke en guide på hvordan du break-up på en måte som medfører minst mulig av smerte mulig, se webområdet mitt på å forlate usunne relasjoner og finne min håndbok på hvordan forlate utilfredsstillende relasjoner.


Michael Freeman, MA, hjelper menn få UNSTUCK fra usunne forhold. Gå hit for å lære mer: http://www.how-to-finally-leave-her.com

No comments:

Post a Comment