Wednesday, November 21, 2012

Tenke fikse deg, og deretter komme tilbake sammen

Hvis du har nylig kommet ut av en relasjon, vil du vite at det skjedde for en grunn. Årsakene kan være mange, men faktum er, du brøt opp. Mange mennesker vil automatisk begynne å klandre den andre halvparten, men hva du har å realisere er; det tar to til tango! Som mann må du begynne å ta ansvar i en del til bruddet. Nei, det var ikke alle hennes feil.


Hvorfor du trenger å fikse selv først


Du må fokusere på fikse deg, og deretter komme tilbake sammen fordi du trenger for å komme til grasps hvorfor du handlet slik du gjorde. Mange tror de er modne nok til å håndtere et forhold, men vi snart innse at kanskje vi var ikke. Jeg snakker ikke om bare yngre voksne; Jeg snakker om de tretti og opp også.


I livet, kan vi gå fra forholdet til forholdet. For det meste, lærer vi fra hver relasjon. Dette er hvordan vi vokser som person og som en partner. Vi vil vanligvis ikke finne mange partnere som faktisk gjør oss verdi konseptet med en relasjon. Når du finner disse menneskene, gjør hele forskjellen i verden. I dette tilfellet, hvis du ønsker å komme tilbake med din ex kjæreste, må du sørge for at du er forberedt på å bli en bedre partner.


Hva du trenger å gjøre


Du må virkelig se på forekomster som gjorde spenning; i stedet for å se alle hennes skyld, fokusere på du. hva sa du? Hva var din bestemte handlinger? Når du fokuserer på deg selv, vil du finne du kunne ha håndtert det bedre. Jeg sier ikke at hun ikke kunne har håndtert det bedre- men hva ville ha skjedd hvis du bare ville ha lyttet, så hennes side og så forsøkt å forklare rolig, eller selv la det avta i noen minutter?


Tenk på fikse deg selv og deretter komme tilbake sammen. Med andre ord, gjør det riktig. Hvis du ikke se på din feil, vil du ende opp i samme situasjon hvis du tilfeldigvis komme tilbake sammen med kvinnen du brøt opp med. Du vil videre fortsetter dette mønsteret for resten av livet ditt, og aldri virkelig være fornøyd med noen. Dette er ofte en trist sannhet som faller blant mange mennesker.


Etter at du har sett på deg selv, kan du bare da nærmer din ex kjæreste. Hvis du bare blurt ut at du har "fast" deg selv, vil hun se dette som bare et annet knep og løgn. I stedet vise henne du har gjort positive endringer. La henne vite, hvis hun spør, at du gjorde det for deg selv. Du så noen ting i deg som du ikke liker, og det føre til du å miste en av de viktigste tingene i livet ditt. Med en uttalelse som det, vil hun innse at du er virkelig ute etter den beste interessen av forholdet.


Så før du tar en dukkert på å få din ex kjæreste tilbake uten å tenke; Tenk på å få deg rett, og deretter komme tilbake sammen.

No comments:

Post a Comment