Tuesday, November 13, 2012

Bør du bryte? 7 Spørsmål å avgjøre om å bo i eller forlate en relasjon

Folk kan være ubesluttsom på om du skal bo i et forhold eller bryte opp. Hvis du er i et forhold, og føler at du er i en evigvarende tilstand av ubesluttsomhet - alltid med "en fot ut døren" men aldri helt klar til å forlate - må du avgjøre om du bør bo eller gå.


Ditt forhold er solid hvis du kan svare "ja" på følgende spørsmål:


* Gjør du fortsatt har romantiske følelser for partneren din, og fortsatt finner ham eller henne attraktiv?
* Er det følelser av gjensidig respekt og beundring?
* Føler du at du kan stole på hverandre. Hvis partneren din har skuffe din tillit, vil du kunne stole på ham eller henne igjen i fremtiden?
* Er du fornøyd med forholdet ditt minst 60% av tiden?
* Har partneren din tilsvarende verdier til deg?
* Er ditt forhold gratis for misbruk, enten fysisk, verbal eller emosjonelle?
* Din partner utfordrer deg til å bli et bedre menneske, men akseptere og elske for hvem du er?


Hvis svarene er ja, kan du prøve å finne ut hva det er som holder deg tilbake fra følelsen forpliktet til forholdet. Føler du at din livsstil settes i fare ved å bo i ditt forhold? Hvis ja, på hvilken måte? Alle relasjoner krever ofrer - er du villig til å ofre som er nødvendig for å bo med partneren din?


Høye skilsmisseraten synes å indikere at ikke alle er kuttet ut for en langsiktig, monogame forhold. Hvis du føler at du prøver å forme deg selv til noen du ikke ved å bo i dette forholdet, er det mulig at du må bryte opp og gjenvinne din frihet. På samme tid er det lett å ta alle bekvemmeligheter av en relasjon for gitt, og bare se negativt. Hvis partneren din er en kilde til stor trøst, reflektere kameratskap og kjærlighet, over hvor mye verdi som legger til i livet ditt.


Jeg en gang møtte en eldre kvinne som viste henne tilbake på henne college kjæresten til å leve uavhengig, og hun angret på det: en lignende kjærlighet aldri fant henne igjen.Alle føler smerter av uro noen ganger i relasjoner, spesielt når de møter en attraktiv fremmed og plutselig har den sterkt ønske om å være singel. Bare husk: det fremmed trolig ikke ville forstå du som partneren din gjør, eller gi samme nivå av komfort og companionship.


Når det er sagt, hvis du har følelsen av at du bor i forholdet bare for partneren din skyld, jeg anbefaler du bryte opp. Du ikke gjør din partner en tjeneste ved å bo - han eller hun fortjener noen som ønsker å bli med dem. Du bør ikke bo med noen bare fordi du skyldfølelse for å forlate, eller fordi partneren din "må du." Et forhold er et valg både for folk involvert - du er aldri virkelig fanget i et forhold.


Men, noen mennesker føler fanget. For menn føler seg fast i usunn eller uønsket relasjoner, se min håndbok om hvordan du oppløsningen på http://how-to-finally-leave-her.com


Michael Freeman, M.A., hjelper menn få UNSTUCK fra usunne forhold. Gå hit for å lære mer: http://www.how-to-finally-leave-her.com

No comments:

Post a Comment