Sunday, December 25, 2011

3 Kraftig trinn for å få din Ex-venninne tilbake

Å få din ex kjæreste tilbake forenklet Hvis du tar de nødvendige skritt for å gjøre dette. Hun vil ikke bare magisk komme tilbake til deg, og det er visse ting som hun sannsynligvis håper du vil gjøre. Årsaken bak dette er at det vil rettferdiggjøre henne komme tilbake til deg, og vil gjøre beslutningen lettere for henne. Hvis du oppfyller hennes behov ved å gjøre dette har hun virkelig ingen andre valg enn å komme tilbake og gi ting en annen skudd.


Det første trinnet må du ta er å vise henne at du er i orden med den. Dette til slutt signaler til henne at du er modne nok til at du forstår at det er ting galt med ditt forhold og du ønsker å løse dem. Viser henne at du er OK med det betyr at du ikke stadig ringer, som du ikke invadere hennes plass ved å vise uventet, og du ringer ikke henne venner til å se hvem hun har blitt hengende med. Når du har fullført dette første trinnet kommer resten lett. Dette er faktisk det vanskeligste trinnet å få din ex kjæreste tilbake. Ofte fyrene gjør ikke bra i bare akseptere ting.


Det andre trinnet må du ta er å faktisk jobbe på hva som var galt. Ja, du leste riktig. Hvis du ikke kan løse problemet, så er sjansen stor som vil de komme på nytt. Sjansene er gode for at problemet vil komme igjen, og hun forlater for godt. Å ta dette svært kraftig trinnet viser henne at du gjør en stor innsats for å gjøre ting riktig. Du tar denne gigantiske sprang å gjøre ditt forhold bedre med henne. Kvinner ønsker menn som du vil endre, ikke fordi de ikke liker hvem vi er, men heller å gjøre oss bedre menn, hvis du kan gjøre dette for din kvinne jeg kan nesten garantere at hun vil komme tilbake til deg.


Det siste trinnet er å holde det hele i sjakk. At treg betyr ikke blåser opp over småting, ikke får opprørt hvis hun ikke automatisk tar du tilbake på først, og ikke bli sint på henne hvis hun ønsker å ta ting først. Menn og kvinner er helt annerledes. Hva er greit å en fyr er ikke greit å en jente og vice versa. Holde alt i sjakk, og en god perspektiv på ting, og du vil få henne tilbake raskere enn du vet det.


Disse tre trinn vil hjelpe deg å få din ex kjæreste tilbake, men du vil måtte arbeide på den. Det vil ikke bare skje over natten, men hvis du tar trinnene seriøst og virkelig sette tid og krefter til å reparere ditt forhold og deretter hun virkelig har ingen andre valg, men å gi ting en andre skutt. Bare husk at du trenger å tenke på ikke bare dine behov, men hennes også, når du gjør ting vil være tilbake til normal før du vet det.

No comments:

Post a Comment