Monday, December 19, 2011

DIY skilsmisse

Du trenger ikke nødvendigvis en advokat eller en advokat administrere din skilsmisse hvis den ubestridt, dvs. deg og din ektefelle samtykker til skilsmisse, selv om hvis det er andre problemer som må du bestemme deg for eksempel vedlikehold eller dele opp eiendom, kan det være nyttig å ha en advokat Utarbeide planer. Tydeligvis Hvis skilsmisse er omstridt, noe som betyr at du eller din ektefelle uenig til skilsmisse eller grunnlag for skilsmisse, må å involvere en advokat for å se om det er grunnlag for skilsmisse.


Du rett automatisk ikke til en skilsmisse, må du være i stand til å vise en av fem fakta som har påvirket ekteskap.


Når det er barn under 18 år involvert, (kjent som små barn) domstolene vil være bekymret beslutning som har blitt gjort for dem. De trenger å vite at ordningene som du og din ektefelle har gjort er til beste for Childs. Du bør spørre en advokat til å godkjenne planene som du og din ektefelle har gjort for dem.


Du skal kunne løse enkelt dele av eiendom i hjemmet ditt, men hvis du egen betydelig eiendom kan det være i din interesse å ha en advokat som gjør at du får en god del og at egenskapen er delt opp skatt effektivt.


Hvis du vil være økonomisk avhengige på din ektefelle etter skilsmissen, må du få en advokat til å forhandle frem en vanlig betalingsbeløpet og få hvor lovlig beskyttet.


Hvis du godtar så mye som mulig med din ektefelle om skilsmisse, er det mulig at du kan utføre skilsmissen selv, bare som krever tjenestene til en advokat når det er nødvendig. Ved å gjennomføre skilsmisse selv, kan du spare deg mye penger.

No comments:

Post a Comment