Friday, December 23, 2011

Do 's And Donts av omsorg For barnet ditt under en skilsmisse

Når et par har barn, er den siste tingen de vanligvis tenker på sjansen for at en dag vil de skilsmisse og har å øke sine barn separat. Men, selvfølgelig, noen ganger dette skjer, og som en overordnet det er visse viktige skritt du kan ta for å gjøre det enklere for dem, og selv.


Du bør først huske og stadig minne barnet at det ikke er deres feil du får en skilsmisse. Barn vil glede sine foreldre, og ofte plassere skylden for en overordnet skilsmisse på seg selv. Dette er usunn, og er kjent for å forårsake depresjon og sinne i barn, hvis det ikke er krystallklart til dem at de ikke er ansvarlige for skilsmisse.


Sekund, ikke ringe din ektefelle navn foran dine barn, og i den grad at du kan begrense argumenter mellom deg og din ektefelle som kan bli hørt av barna. Husk at personen du sinne er fortsatt barnets mor/far. Skilsmisse er mellom deg og din ektefelle, så holder det på den måten. Når du kaller din ektefelle navn foran barnet, er det eneste påvirket av dette dine barn, ikke din ektefelle.


Tredje, aldri Spør dine barn til å forråde de andre overordnede ved å spørre dem hva din ektefelle har sagt om du foran seg. Dette plasserer dem i en svært vanskelig situasjon. Husk, de er dine barn, ikke informasjonskilder. Når du spør barnet å bli involvert, det tvinger dem enten å fortelle deg hva som ble sagt eller lyve for deg å beskytte sine annet overordnet.


Fjerde, hvis du har planlagt ganger med dine barn, sørg for at du holde dem! Aldri fortelle barnet du er for opptatt til å se dem. Under en skilsmisse, et barns liv er allerede blir revet fra hverandre. Uavhengig av dine følelser for din ektefelle, barnet fortsatt elsker deg, og krever at du skal være der for dem.


Femte, er det viktig å lage så mye konsekvens mellom deres hjemsted og hjemmet til ektefellen under og etter en skilsmisse. Ikke alle boliger har de samme reglene, men det bør være bestemte regler som gjelder på begge hjem. Disse reglene inkluderer Apple-ordliste, hvilke filmer tillates, og hvilke matvarer som skal holde seg borte fra. Hvis du ikke er enig med noe din ektefelle gjør hjemme, kan du snakke med dem om det. Prøv å nå en avtale, slik at barna kan ha en følelse av sikkerhet og stabilitet i både hjem.


Til slutt, det viktigste å huske på under en tid som dette er at barna trenger å vite at du elsker dem. Snakke med dem. La dem vite at det ikke er deres feil du og din ektefelle får en skilsmisse. Forstå at selv etter å fortelle barn det ikke er deres feil, mange vil fremdeles skylde seg selv. Dette vil passere til slutt. Hvis det ikke passet, kan du søke rådgiving for barnet ditt.

No comments:

Post a Comment