Monday, December 26, 2011

Hvordan du får din ex kjæreste tilbake inn i dine armer

Å få din ex kjæreste tilbake inn i dine armer kan gjøres hvis du følger trinnene som er rett. Jeg er sikker på at du sannsynligvis har prøvd alt som du muligens kan tenke på og har ikke hatt mye suksess og som har sannsynligvis har ført du å lese denne artikkelen. Vel, er jeg glad du fant det fordi å få henne tilbake til hennes armer kan være et blunk Hvis du har rett plan på plass og ta de riktige trinnene.


Det første trinnet skal du ta er la henne få vite at du innrømme urett. Mange ganger menn bare glans over det faktum at de selv gjorde noe galt, og er så fokusert på å få sine ex kjæreste tilbake at de glemmer om hva du egentlig forårsaket pause opp til å begynne med. La henne få vite at du vet at du messed opp. Akseptere ting, og la henne få vite at du ikke klandre henne for som ønsker å bryte opp. Dette har en dyp effekt på kvinner. For én ting de vil bli fanget opp av overraskelse, og vet ikke hvordan de skal reagere. Hva skjer vanligvis er en kvinne vil forvente deg å tigge og erkjenne og ringe og si beklager, men hva hun ikke vil forvente er å si at du messed opp og vil gjøre ting riktig. Når du kommer til dette punktet kan du begynne å ta resten av korrigerende trinn du må til å få henne tilbake.


Den neste tingen du bør gjøre er å gi henne litt plass. Dette fungerer på en rekke måter. Først av alt fungerer det ved å gi henne en sjanse til å faktisk savner deg. Hvis du er alltid rundt hun aldri vil få sjansen til å savne deg og vil sannsynligvis bare tenke på hva du gjorde for å bryte opp forholdet. Det vil også gi sin tid til å tenke på ting. Selvfølgelig hun vil tenke på alle tingene som gikk galt, men når vi får tid til å tenke vil vanligvis ting komme inn i hodene våre som vi ikke har tenkt på en stund. For eksempel første gang du kysset eller første gang du møtte. Du skjønner, når hun tenker på de gode tidene det vil minne henne om alle grunner hun bør komme tilbake sammen med deg. Når hun husker disse ganger vil det vil gjøre sin beslutning om å prøve å utarbeide ting er mye lettere.


Den siste tingen du kan gjøre for å få din ex kjæreste tilbake inn i dine armer er ikke også fokusere på de siste når du er rundt henne. Snarere hva du bør gjøre er å fokusere på her og nå, og hva du kan gjøre for å gjøre ting godt mellom de to av dere. Fokusere på siste vanligvis vil sette et søkelys på hva som gikk galt. Dette er noe du definitivt ønsker å unngå. Styre klar av ting som gikk galt, og fokusere på hva som gikk rett, og du vil få din ex kjæreste tilbake inn i dine armer på et blunk.

No comments:

Post a Comment