Tuesday, December 27, 2011

Å få din ex kjæreste tilbake � hva du trenger å få henne tilbake

Hvis du prøver å få din ex kjæreste tilbake det er noen ting du må ha for å få henne tilbake. Det er visse ting som du trenger å finne innen selv i du vil ha alle slags slåss sjanse til å få henne tilbake. Selvfølgelig er jeg sikker på at du vil kunne finne dem, men jeg bare ønsket å minne deg på noen av dem, slik at du har den beste muligheten mulig å vinne henne tilbake.


Det første du vil trenge er tålmodighet. Du har sannsynligvis at ting skal skje raskere enn de skjer akkurat nå, men forstår at må du har tålmodighet til å komme gjennom dette. Blir utålmodige og prøver å tvinge ting til å skje vil ikke bare lage ting verre, men det vil ødelegge noen sjanser som du har bygget opp til det punktet. Husk det gamle ordtaket at gode ting kommer til de som venter? Vel, er det sant.


Den neste tingen du må ha er en god holdning. Dette er ekstremt viktig. Jeg vet det høres slags banal, men gode ting vil skje hvis du bare Hold haken opp og holde en positiv holdning. Ting kan ikke gå veien på første og hun kan be deg om å endre eller gjøre ting du ikke kanskje ønsker å gjøre, men hvis du holder positive, så du vil kunne overvinne alt som skjer. Bo positive, og positive ting vil skje.


En annen ting du trenger er muligheten til å godta kritikk. Jeg er sikker på at du vil høre ting at du virkelig ikke vil høre. Våre vanlige reaksjonen er å forsvare oss. Når vi blir angrepet har vi å beskytte oss selv. Men ikke ta det som et angrep; ta det som en erfaring. Hvis din ex kjæreste forteller deg hvilke gjort ting dårlig mellom to av dere, må du være i stand til å ta den uten å gå ut av deep end. Ta det i skride og innse at hun er rett opp å fortelle deg hvordan å få henne tilbake. Hun er i utgangspunktet forteller deg hva du trenger å fikse i for at du skal vinne henne tilbake.


Å få din ex kjæreste tilbake kan gjøres enklere hvis du bare ta de nødvendige skritt. Husk at ting ikke kan skje over natten, og ting kan ta en stund før de får bedre, men du trenger å kunne rulle med hva som skjer. Hvis hun ser at du får sint eller opprørt at hun ikke beveger seg som fort som du vil at vil hun mer enn sannsynlig samtalen av alle slags avstemming. Hvis du er seriøs om å få din ex kjæreste tilbake deretter gjøre hva det tar for å få henne tilbake. Det kan ikke være lett i begynnelsen, men med høyre plan og rett holdning skal du få din ex kjæreste tilbake på et blunk.

1 comment: