Sunday, December 4, 2011

Helbredelse etter en pause opp med ektefelle

Bryte opp er en tid når det er så mange følelser som skjer, og du er ikke sikker på hva som skjer i noen tilfeller. Det er så mange følelser som du kan skjule dypt inne og du leter etter en måte å slipp dem. Når dette er problemet, kan du vurdere følgende:


Skrive en journal. Skriv ned alle dine følelser og ting som du normalt ville holde til deg selv. En kladd er noe som du kan bruke til komfort følelsene dine når du er skamme seg for å gjøre så noen annen måte. Som du skriver du vil se at din sanne følelser kommer ut, og du vil til slutt kunne gjenoppbygge livet ditt.


Hold deg unna romantikk filmer. Bo ut av en hvilken som helst kino og ikke leie videoer som har alle typer romantikk i den. Du kan bare ha mer følelsesmessige problemer hvis du se romantikk filmer. Se filmer som er positive, unngå filmer som er deprimerende og trist. De beste typene filmer å se er komedier og filmer om personer som har gått gjennom vanskelige situasjoner og endte på toppen.


Begynne å trene. De beste måtene å gjøre deg selv føler seg bedre fysisk og følelsesmessig er å få aktive. Hvis du føler følelsesmessig utladet og deprimert, finner du noen øvelse som kommer til å holde deg passer og sunn. Bli med i et treningsstudio, en helseklubb eller et spa for å få noen av øvelse som du leter etter. Eller bare få ut av huset og starte gåing eller. Så lenge du får din kropp i bevegelse og flytte om, vil du begynne å føle seg bedre og mer begeistret for å komme med ditt nye liv.


Husk: du kan enkelt til enhver alder og fortsatt finne lykke og kjærlighet. Ta alle negative ting og deretter slå dem til noe positivt. La siste i fortiden. Gled deg over hva du har, og ser frem mot framtiden.

No comments:

Post a Comment