Friday, December 16, 2011

Beslutter å skilsmisse

Mest intense, hjertet-wrenching beslutning kommer på begynnelsen: bør du få skilt? Mye har ført opp på dette spørsmålet, inkludert begreper av separasjon og skilsmisse. Opp til nå har de bare vært tanker og ord, med ingen umiddelbare konsekvenser. Nå som du realisere tiden å bestemme har kommet, du har å tenke på handling. Fokus på handling tydeliggjør situasjonen, men også gjør det virke mer vanskelig og skummelt.


Hvilket som helst antall scenarier kan føre til slutten av et ekteskap. Noen ganger er det ikke noe valg; Det er din ektefelle som krysser linjen. En affære ender ofte et ekteskap. Andre ganger fysisk mishandling oppstår, og ekteskapet blir farlig og utålelig. Omstendigheter som disse la lite annet valg i saken. En skilsmisse blir det eneste akseptable trinnet.


Men mange divorces oppstå ut av situasjoner som er langt mindre cut-and-dried. Det kan hende at din ekteskap har vokst kjedelig. Du ser på din kompis og innse at alle fysisk attraksjon du følte er borte. Eller kanskje tomhet er i et annet område. Du kan føle deg begrenset, og selv suffocated i alt du gjør. Din sjelefrende ikke lenger din sjelefrende. Livet har vokst fra hverandre. I situasjoner som disse andre kan fortsatt se ekteskap som ideelt, men dypt nede du føler det er alle smerte og elendighet. Dette kan være ensidig. En partner kan tror alt er fint, mens den andre bare ønsker. Eller du kan være gasping for ånde, og ikke engang å vite det. Hvis du kommer til realisering at ekteskapet er mislykkes, bør du få en skilsmisse?


Før du tar noen skritt du bør tenke på hvor de kan føre. Skilsmisse er en smertefull, vanskelige valg. Avslutte et ekteskap er nesten aldri lett, selv når begge parter er enige om at de ikke lenger elsker hverandre. Når en ektefelle har fortsatt dyp følelse, og den andre ikke, eller når det er noen følelse av ubalanse i det hele tatt, enten det er emosjonelle, økonomiske eller profesjonell – som kan bare gjøre det verre. I de fleste tilfeller avsluttes en lang relasjon. Det var elsker her en gang og intensitet. Du vurderer kutte ledningen med noen som var den viktigste personen i livet ditt.


Tilstedeværelsen av barn forsterker problemet. Jo yngre barn, verre det kan være. De fleste barn kan ikke hjelpe, men føler revet når foreldre skille.


Skilsmisse er ofte en finansiell jordskjelv for begge parter. Familiens hjem kan selges. To husholdninger er satt opp begge har plass til barn. Med mindre begge parter er rik, vil dette påvirke din familie levestandard.


Om problemet er mentalt og åndelig, eller en kombinasjon av faktorer skilsmisse er et skritt du bør undersøke nøye. Hvis det er ingen fysiske overgrep i bildet, kan du gå til Pars rådgiving før den endelige avgjørelse. Tilbud om å gå med din ektefelle å se en terapeut. Innlegge det positive termer, og gjøre det et helhjertede tilbud. Hvis du ikke tenke på det på denne måten, har rådgiving liten sjanse til å ha noen verdi. Din ektefelle kan si Nei, men du har prøvd.


Hvis det er misbruk, fysisk eller mental, er Pars rådgiving nesten helt sikkert ikke rett kurs. Spousal eller barnet misbruk bør ikke bli tolerert. Hvis det skjer du trenger for å beskytte deg selv. I slike tilfeller bør du bare se etter den raskeste og sikreste vei ut. Appellere til venner og familie, eller hvis det er nødvendig, kan du gå til et ly. Gjøre hva du må gjøre for å effektivt skille deg selv og dine barn fra din ektefelle, og deretter se for en advokat.


Har din ektefelle jukset? For meg var dette årsaken til min skilsmisse. Noen vil være i stand til å tilgi deres ektefelle og prøver å lagre ekteskap. Jeg var ikke i stand til å akseptere min mann affære, og han endret raskt til en annen person, både følelsesmessig og fysisk, forlater meg noe annet valg enn å filen for skilsmisse.


Jeg vet fra min egen erfaring, og fra observasjon av mange divorces, at veien fremover er lang, frustrerende, og sannsynligvis stygg. Det best filmmanuskriptet ville være at du og din ektefelle begynne ved møte med en megler å bli enige om en rettferdig oppgjør. Hvis denne ruten er mulig det vil spare både deg tusenvis i juridiske avgifter. Hvis du føler at din ektefelle vil godta en minnelig skilsmisse, er dette veien å gå.

1 comment:

  1. Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der bryder op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage tigger om at acceptere hende tilbage. så hvis du har brug for hans hjælp i et forhold eller ægteskab problemer kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller WhatsApp ( +2348104102662 ). Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete