Sunday, December 18, 2011

Skilsmisse forebygging � A Test For enkelt

Som mest gifte par vet, det er naturlig opp-og nedturer i alle forhold, denne artikkelen forklarer ikke vanlige hver dag-stress relatert kamper og argumentene mellom par, men en mer alvorlig situasjon der begge partnere er seriøst vurderer skilsmisse, eller er selv på et punkt for å starte en skilsmisse prosedyre.


Noen folk tror ikke at et brutt ekteskap kan lagres, jeg tror ikke at dette er sant, men så igjen jeg tror ikke at alt er umulig, vi alle vet mange eksempler på folk som har oppnådd utrolige ting, noen ganger også i desperat situasjoner, så jeg tror at vi mennesker er i stand til nesten alt, og jeg absolutt tror at lagring av et ekteskap eller relasjon, og hindre en skilsmisse er mulig.


Det første trinnet i å hindre en kommende skilsmisse er å styrke enkelt, dette betyr at hver av partnerne må gå inn i en fase av selvtillit helbredelse, og selv å gjenoppbygge, det er dette stadiet vil ha de fleste effekt på måten partnerne kommunisere i nær fremtid. Dette er grunnen til at prosessen med å gjenoppbygge personligheten din er viktig, dets utgangspunktet måten du vil plassere deg foran din partner, og den ville tillate du å omforme din karakter og måten partneren din ser på deg.


Dette er grunnen til at det første virkelige trinnet bør være å gjenoppbygge de indre styrke og makt til å redefinere noe som er viktig for deg livet, og bestemmer deg for at du er din egen person, at uansett hva kan skje med deg, vellykket eller ikke å spare deg for ekteskap eller noe annet du drar ut for å gjøre, vil du være fast bestemt på å bli lykkelig, og sunn i livet ditt, at kilden til lykke og glede er utvendig relasjoner og tilgjengelig for alle til enhver tid, denne type av positiv tenkning vil bringe resultater når du tror på det og praksis det daglig, selv et par ganger en dag.


Det kan høres rart ut for deg på dette punktet, men dette er det viktigste du kan gjøre for deg selv i øyeblikket, partneren er drivende bort, og det siste du ønsker til prosjektet er en følelse av desperat behov og avhengighet, dette er trolig en kilde av problemer i ditt forhold allikevel, arbeidet bør fokusere på din egen, uavhengige lykke som du arbeid på det og ta deg tid til å reflektere over ting som er absolutt topp prioritet du vil legge merke til at denne indre styrke kan hjelpe deg med å omforme ikke bare din karakter, men også relasjoner.


En annen fordel fra denne indre selv fokus er dedicating tanke strøm og motivasjon for å få bedre mot lykken, glede og helse. Faren for å la strømmen av breakup og kommende skilsmisse hendelser dra deg ned og obskure hjernen din fra en hvilken som helst positiv tanke og fremdriften er hva du bør unngå, og hvilken bedre måte for å gjøre det enn fokus på å få bedre, sterkere og sunnere?


Et godt forhold består av to, sunn og glad partnere, prøver og husk dette mens du arbeider for å styrke din indre. Lykke til.

1 comment:

  1. Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der bryder op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage tigger om at acceptere hende tilbage. så hvis du har brug for hans hjælp i et forhold eller ægteskab problemer kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller WhatsApp ( +2348104102662 ). Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete