Wednesday, December 28, 2011

Trinnvis handlingsplan for å få din ex kjæreste tilbake

Å få din ex kjæreste tilbake er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Med riktig holdning, høyre intensjoner og den riktige trekk du kan ha henne tilbake i armene før du vet det. Å gjøre riktige trekk selvfølgelig vil bli den største faktoren i den. Her er din plan for angrep.


Først må du stoppe alle kontakt minst for et par uker. hvorfor? Vel, er jeg glad for at du spurte. Du må holde seg borte nå fordi det er sannsynligvis det beste du kan gjøre. Hvis du er rundt henne er det eneste som hun vil være i stand til å fokusere på det vondt og smerten hun går gjennom på grunn av pausen opp. Hvis du ikke rundt ville den tillate hennes sinn til å vandre og la henne huske alle de gode tidene som du hadde i siste. Og selvfølgelig det er målet ditt, for henne å huske de gode tingene om deg slik at hun vil ønske deg tilbake.


Den neste tingen du trenger å gjøre er å ta lang hard se på deg selv og innse at det er ting som du kan endre om deg til å forbedre deg selv. Jeg er sikker på at du tror du er sannsynligvis perfekt akkurat som du er, men du kan tenke på noen ting at hun kan ha nevnt i forbifarten eller fortalte deg direkte at hun følte kunne kan forbedres. Har noen dårlige vaner? Vel dette er sannsynligvis den beste tiden å ta vare på dem og bli kvitt dem. Trenger å miste noe vekt? Deretter trykke på treningsstudio og hoppe på tredemølle.


Den siste tingen du bør gjøre er å sørge for at du gå videre med livet ditt, og ikke har alt slutte bare fordi du er brutt opp. Tror du får din ex kjæreste tilbake ville være vanskeligere eller lettere hvis hun ser du moping og deprimert? Jeg vet at du allerede vet svaret på dette. Videre med livet ditt betyr en rekke ting. Betyr det gjør at du er på alle dine klasser Hvis du er i skolen eller gå på jobb hver dag, hvis du har en full tid jobben. Det er greit å ta en dag her og der to komme sammen, men ikke gjøre det til en vane. Ikke gå nedover veien der alt du trenger å gjøre er å sitte på sofaen å lytte til sanger som minner deg om henne.


Å få din ex kjæreste tilbake i livet ditt er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Jeg er sikker på at du er sannsynligvis den tro at det er verdens ende, men skjønner at ting gjør skje, og du kan komme forbi dette og komme tilbake til slik ting var i fortiden. Det kan ikke virke som det, men det kan skje. Bare husk å ta riktige trinnene for å komme dit. Når du gjør får din ex kjæreste tilbake vil være en bit av kaken.

No comments:

Post a Comment