Friday, December 2, 2011

Å få en Ex-kjæreste tilbake

Vil du vite hvordan du får din ex kjæreste tilbake? Hvis du fortsatt love din ex kjæreste, men du ikke vet hvordan å vinne tilbake hennes kjærlighet, lese disse enkle tips:


-Opprette noen mellomrom mellom deg og din ex kjæreste. Stopp alle telefonsamtaler, meldinger og e-post.


-Etter en stund, kan du invitere dine ex kjæreste å snakke med deg. Spør om hun ønsker å gjøre noe ikke-committal, som har en drink med deg. Uttrykk anger ting ikke var jobber mellom deg.


-Respektere henne beslutninger. Hvis hun ser noen andre, ikke sabotasje hennes forhold på noen måte.


-Ikke nevne ting du gjør, eller har gjort for henne. Hun ikke vil glemme dem, bekymre deg ikke. Hvis du nevne dem til henne, gjør du dem verdiløs.


-Kjøp hennes gaver. De trenger ikke å være dyrt. Noen ganger er blomster alene ikke nok. Kjøpe henne noe unikt og romantisk. Imidlertid, hvis du ønsker å få din ex kjæreste tilbake, ikke stole på å kjøpe gaver bare. Bevise at du virkelig elsker henne og ikke bare lusting for henne.


-Gjør din ex kjæreste sjalu. Lat til å være lykkelig og ser ut som du har helt glemt om henne. Flørte med alle - det er ingenting bedre enn å ha det gøy, når hun forventer du å være nede i dumper. Så, ha det gøy.


-Unngå etterpå relasjoner og one - night stands. Dette vil ikke gjøre din ex-venninne sjalu eller sjalu nok til å komme tilbake.


-Vær tålmodig. Det kan ta litt tid for henne å innse hva hun mistet. Prøv også å bli en bedre person. Når hun ser at endringen er ekte, og at det er det til siste, starter hun å åpne opp hennes hjerte igjen. Hun falt for deg en gang - prøv å huske hva hun falt for og forsterke disse egenskapene på nytt.

No comments:

Post a Comment