Friday, December 30, 2011

Skilt at kundeforholdet er i trøbbel

De fleste relasjoner starter på en lovende notat, men mange blant dem traff en grov oppdatering etter noen måneder eller noen få år. Misforståelser start snikende i og plutselig ditt forhold synes ikke perfekt lenger.


Hvis situasjonen fortsetter for et par måneder, og er ikke rettet opp, kan det gå ut av hånden, og du kan være leder for en deling.


Du kan lure på om det er noen advarsel skiltene som kan hindre at en overhengende separasjon. Husk er det mange advarselen tegn som du skal ta omgående lagre ditt forhold.


De mest vanlige tegnene på vanskelige forhold er:


1) Nedgangen I lidenskap


Det er naturlig at lidenskap vil vakt fra tid til annen som det avhenger av mange faktorer slik som stress, trøtthet, daglige presset. Men hvis du stopper å svare på din partner svar, er det en våkne samtale som trenger noen alvorlige oppmerksomhet.


2) Argumenter


En rask slektskap tillater gratis utveksling av ideer og følelser. Men når du er ute av stand til å snakke om dine følelser, og de fleste av samtalen som skjer gjennom argumenter, kan det føre til katastrofale resultater. Et argument løser ingenting men bare øker spenningen og hastens separasjon.


3) Å unngå


Et sunt forhold kan løse problemer sammen ved straight talk og deling. Alle står overfor en rekke problemer på daglig basis, og et sunt forhold gir mot til å møte og løse dem. Dette kommer fra det faktum at din partner respekterer deg og er villig til å hjelpe deg med dine problemer. Men når du starter å unngå partneren, forblir stille til hans / hennes problemer, det kan raskt forverres ditt forhold.


4) Misunnelse


Misunnelse er en farlig følelser som kan ødelegge relasjoner svært raskt. Når ditt forhold er i trøbbel, fører det til uberettiget misunnelse som ikke kan stamme fra utroskap. Denne typen misunnelse er ofte en refleksjon av tap av selvtillit og en dyp følelse av usikkerhet.


5) Depresjon


Når en relasjon er i trøbbel, fører det raskt til depresjon. Denne depresjon er en refleksjon av en persons innerste frykt som fører dem til å tro at problemer i forholdet er sin egen skyld, det er ingenting galt med deres forhold, eller de kan stå alene etter pausen opp.


6) Mangel på tid


Når ditt forhold går bra kan du finne den rette balansen mellom kjærlighet, ansvar og andre krav, selv om du har mindre tid. Men når en relasjon blir syrlige, du er ofte villige til å dele din tid og kjærlighet med partneren din selv når du har tid.


7) Angst


Et uløst problem i ditt personlige liv kan føre til økt angst. Det mest talende tegnet til angst er endring i søvn mønstre. Det kan være en peker som din sub-bevisst tanke grappling med noen aspekter av du forhold som trenger en umiddelbar overhaling.


8) Avhengighet


For mye avhengighet kan også ødelegge et forhold. På grunn av økning i avhengighet, én person er sannsynlig å føle bµrer tunge byrder, den andre skremt av deres behov. Den i kraft føles unappreciated og undervurdert. Trengende en føles ofte skuffelse. Dette fører til harme mellom begge partnerne.


9) Manipulasjon


Du kan sideline din partner av fasader med barn, venner, kollegaer eller familiemedlemmer under konflikter. Partneren vil føle manipulert, og dette kan føre til større problemer i fremtiden.

No comments:

Post a Comment