Monday, December 12, 2011

Hvordan til å prøve og lagre et ekteskap

"Kan du fremdeles gjøre noe for å redde din døende ekteskap?"


Faktum er at det er mange måter å spare en døende ekteskap og forhindre skilsmisse. Og hvis par wills det, de kan lykkes med å fremskynde tilbake spenningen som er siste filt lenge siden.


Sivilstanden retrett


Gifte liv kan være belastende. Arbeidet, barn, økonomiske forpliktelser og overveldende aktivitetene Levekostnader bidra til langsom død av ekteskap. Og i denne moderne tid der det er vanskelig å bo måte fra stress, ekteskapet vil mer sannsynlig at fail bare fordi det har aldri skjedd i par sinn alt de trenger å gjøre er å hvile.


Sakker og tok deg tid til å hvile og glemme alt holde par fra hverandre kan bety å bringe tilbake tapt spenningen som par når har. Tilbringe kvalitetstid med hverandre sammen med andre par i en ekteskapelig retrett kan arbeide på lagring av ekteskapet før det blir selv til ditt sinn.


Bekjenne feil i par og forgiving hverandre for noen synd de har begått, og smerten de har medført til hverandre kan lagre ekteskap.


Å forbedre ting som har forårsaket juks skal skje er en effektiv måte å holde familien tacked.


Søker profesjonell råd og par terapi er en flott måte å helbrede alle sår forårsaket av utroskap.


Å forbedre kommunikasjon


Det vil komme en tid når ekteskap går ingen steder, men ned. En av grunnene til dette er mangel på kommunikasjon fra begge parter. Dette kan være på grunn av begrenset tid de tilbringer sammen hovedsakelig på grunn av karriere. Mens det er viktig å tjene penger, er å ta vare på familien uvurderlig. Kommunikasjon holder par følelsesmessig koblet. Og tilbringe kvalitetstid sammen gir et fint sted for å holde linjene åpne.


Ekteskap rådgiving er ofte sett som siste utvei i forsøket på å redde ekteskap. Dette er svært uheldig ettersom ekteskap rådgivere kan være mer effektiv hvis paret har søker hjelp når problemet bare begynner å oppstå. Hva er mer uheldig er at oppfatningen at når par velger å reise til ekteskapelig rådgiving økter de har allerede gitt opp siden det allerede er enorm emosjonelle buildup i ekteskap og det er intet å gå, men å skille.


Sivilstanden rådgiving bør tas som en av de mer effektive måtene å lagre ekteskap og ikke bare som en endelige spikeren i kista for ekteskap.

No comments:

Post a Comment