Wednesday, December 21, 2011

Avslutte et ekteskap

Avslutte et ekteskap er alltid vanskelig å gjøre. Likevel om du ønsker å prøve å skille fra din ektemann eller kone eller bare gå rett inn i en skilsmisse, er det et par ting du trenger for å håndtere riktig.


Først av alt, hvis du har barn, betale oppmerksomhet til foreldrenes bekymringer og foreldre planer om å gjør en overgang enkelt for barna. Familien helligdager og helg skal rettes og ordnet. Hvis du ikke vil tenke tanken på akkurat nå av dating noensinne på nytt, kan du sikre at du vil alltid bruke tid sammen ved å ha minst to gratis helger i måneden, slik at din ektefelle ikke ender opp med bedre avtaler når alt er sagt og gjort. Og det er uansett hvor mye du elsker barna dine, du kommer til å ta pauser og noen ganger som kan bety å få bort for flere dager som det er vanligvis enklere i helgene.


Økonomi bør også diskuteres når den behandler en skilsmisse. Hvem vil betale regningen Master Card? Hvem betaler den elektriske regningen for gjeldende husholdning regningen? Der lønnsslipp dekker sommerferie? Og hvis du sender barna til privat skole, som vil betale for undervisning gebyr? Du har også begynne å planlegge på å dele opp noen eiendeler av ekteskap. Hvem vil eie hjem hvor du tiden bor sammen? Hva om biler? Som ønsker å ta Jeep-Cherokee og som vil uunngåelig kunne ha råd til bil-betalinger på Hummer?


Sinne med øynene Utvid vil bidra til å gjøre ting så mye smidigere for alle sider, og det er avgjørende å takle aktivitet rett opp foran når du snakker om foreldrenes bryr seg og økonomi eller divisjon av eiendom i en minnelig moten. Videre har du å få disse ting i papirene mens begge parter er i avtalen fordi ofte som skilsmisse utvikler seg ting kan endre og vanligvis får stygge.


Hvis du ikke kan betale for en advokat, har du å prøve å bli enige om alt sammen og se en fellesskap for å spare penger for deg både nedover veien. Bare fordi ekteskap lå i ruiner, er det ikke en grunn til din økonomi til å bli ødelagt av din skilsmisse.


Forsøk å skille alle felles kontrollerer så snart som mulig og vurdere om andre økonomi eller selge alle eiendom deleid. Hvis ett parti er å holde et fellesskap eid Hjem, må eierskap finne sin vei inn i ett navn.


Best forbereder en skilsmisse er å søke på Internett for skilsmisse sjekklister og ser etter måter å sikre at du får alt gjort riktig. Hvis du ikke ønsker å ta vare på housekeeping involvert med skilsmisse, vil det gjøre deg mindre sorg 'senere' Hvis du opptre ansvarlig, og ta vare på ting 'nå'.


Være hensynsfull for fremfor alt, selv i aspekt av egenskapen. Hvis du ikke samler Elvis-album, kan du gi den til din ektefelle. Å være langt i delingen av alle ting vil gå en lang vei i skilsmisse.

No comments:

Post a Comment