Tuesday, December 13, 2011

Hvordan komme Over en pause opp

Vi alle gå gjennom breakups, men ingen virkelig ønsker å gå gjennom dem. Det finnes ingen universell metode for å håndtere en pause opp, men følgende tips kan være nyttige for de fleste:


-Godtar smerte, men ikke sette deg gjennom mer smerte enn du må. Du bør sørge ditt tapte forhold der du investert selv følelsesmessig. Ikke prøver å gjemme smerte og ikke slå til ødeleggende distraksjoner, for eksempel narkotiske stoffer eller alkohol.


-Ikke hoppe i en annen sammenheng som en etterpå slik at du kan føle deg bedre.Dette er ikke rettferdig til den andre personen, og dette før eller senere vil føre til en annen breakup.


-Venner og Lukk familiemedlemmer er alltid en kilde til råd og veiledning.Snakke med dem. Mennesker som elsker deg vil hjelpe deg med å se at du skal elske deg selv også.


-Ikke hat deg selv eller din ex. Det er bortkastet tid å være hating deg selv og rippe deg selv fra hverandre.


-Innser at det er mer til livet enn å være i en relasjon - prøver å finne lykke i andre områder av livet ditt.


Finne noe kreativt å gjøre - noe som vil kreve at du å fokusere og interessert. Mange glemmer som de var før de hektet opp med personen de er så trist om nå. Minn deg selv på det faktum at du brukte til å ha det gøy gjør ting du har glemt.


-Slipp. Forstå at det er ikke noe poeng i å være heartbroken for en logg tidsperiode. Innse at selv om ditt forhold var svært unikt og spesielt, alle gode ting må komme til en slutt.


-Husk at ingen forhold er en feil hvis du klarer å lære noe om deg selv. Når du går gjennom en pause opp, får du nærmere å finne ekte lykke, fordi du får vite din sanne indre selv.

No comments:

Post a Comment