Thursday, December 8, 2011

Kunsten å bryte opp

Har du noen gang lurt på om det var en kunsten å bryte opp? Kanskje en forenklet prosess der folk kunne bryte i en sivilisert måte, og likevel forblir på vennskap basis?


Utroskap, forskjellige mål, eller møte noen andre er alle grunner hvorfor folk velger å bryte opp. Men for mange prosessen kan ikke være så enkelt. Selv om det er en kamp og følelser kjører høy, kan folk si ord ut av sinne og deretter bryte. Vanligvis imidlertid de kan snakk, forene og forsøker å gjette ting, bare for å ha en annen utbrudd der de plutselig beslutter å kalle det avsluttes på nytt.


Kunsten å bryte opp tungt Zenatti, ligger på personlighetene av personer som er involvert i relasjonen. Noen ganger, er det rettferdig ingen anden utvei å avslutte en relasjon deretter gjør du brått og som taktfullt som mulig. I noen tilfeller er det imidlertid mange fredelige løsninger for å hjelpe en relasjon oppløse rolig og med et vennskap fortsatt i takt.


Men hvis du føler at du kan være truet, eller at du samarbeidspartner kan bli voldelig eller rasende Hvis du bryter, er det viktig at du søker hjelp utenfra. La dine nære venner vet at du er planlegging på å bryte med din partner og holde systemet ditt støtte i nærheten. Noen ganger, handle selv de mest Føyelig på måter som ikke ville synes innenfor rammene av sine tegn når møtt med muligheten for å miste sine kjære en.


Hvis følelsesmessige eller fysiske overgrep var involvert i relasjonen må du komme ut av situasjonen umiddelbart, uansett hvor sterkt du føler at du kan være i kjærlighet. Med det sagt, i andre situasjoner kan bryte opp gjøres på en måte som begge parter forblir venner hvis de velger å. Aldri har noen andre fortelle din partner for deg. Pause-ups bør gjøres respectfully, og du bør alltid respektere partneren nok å forklare dem grunnen til breakup.


Hvis du er fastsatt at du bør avslutte forholdet, bør du tenke på forhånd av hva du er kommer til å si, årsaken til pause opp, og prøve å vurdere den andre personens følelser. Leveringen av meldingen er viktig, og en rolig tone av stemme kan hjelpe deg med å gjøre overgangen jevnere. Noen synes at de kan uttrykke ting bedre på en bokstav. Det er ingenting galt med å skrive ned tanker og følelser og bryte gjennom en bokstav. Med dagens teknologi finner mange mennesker e-post et å foretrekke verktøy for å levere en pause opp melding. Dette er et spørsmål om preferanser og kan hengslene på måten du kommunisert hele relasjonen. Hvis e-post var en viktig form for kommunikasjon, kan det være hensiktsmessig å diskutere dine pause opp på denne måten. Men hvis du aldri har sendt en e-post og tilbake, kan beslutter å begynne med "Kjære John" bokstav, faktisk være svært upassende.


Hovedpunkter du bør huske i en pause opp er å forklare din posisjon så tydelig som mulig. Når du er sikker på at du vil avslutte forholdet, stokk til dine våpen. Noen ganger den andre parten vil prøve å gjøre du føler skyld og manipulere deg inn igjen i relasjonen. Du vet når sin over. Hvis du har bestemt at du trenger å gå videre med livet ditt, så du gjør det.

No comments:

Post a Comment